• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Replay Horizonbox


Topicstarter
Topicstarter
Desiree

Desiree

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 mei 2020
Berichten
16
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Het is zoals de monteur het destijds heeft aangesloten. Vanuit dit punt gaat de kabel onder de vloer door naar de box.
 

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
768
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dan moet 6 meter goed te doen zijn. Aansluiting lijkt wel gammel. Je kunt proberen het witte kapje van de splitter er af te wippen, die zorgt soms voor een mindere aansluiting.
 

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
813
Gebied
fZiggo
Staat je " thuis netwerk modus" in gateway? Zo ja. Dat is juist. Zo nee..dan dit aanpassen..herstarten en nogmals probieren.
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.526
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Het is zoals de monteur het destijds heeft aangesloten. Vanuit dit punt gaat de kabel onder de vloer door naar de box.
Wat is destijds, zet hem eens op andere plek terug, doet hij het dan wel goed, is er dan toch probleem op andere plek, misschien spitter die niet juiste frequentie doorlaat
 

kerby

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 mei 2011
Berichten
795
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
splitter lijkt me goed, is toch die bij het ziggo pakket zat?
6 meter is geen probleem.
wie heeft de connectoren op de kabel gemonteerd?
 

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
768
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zoals ik al elders heb aangegeven kan het witte kapje op de splitter net in de weg zitten voor een perfecte aansluiting. Dit heeft Ziggo zelf toegegeven. Ik zou dus altijd als eerste willen uitsluiten of dit het probleem kan verhelpen aangezien dit het simpelste is op te lossen.
 
Topicstarter
Topicstarter
Desiree

Desiree

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 mei 2020
Berichten
16
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Zal ik doen als ik thuis ben. Heb nu een late dienst.
Ik laat het zeker even weten.
 
Topicstarter
Topicstarter
Desiree

Desiree

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 mei 2020
Berichten
16
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Staat je " thuis netwerk modus" in gateway? Zo ja. Dat is juist. Zo nee..dan dit aanpassen..herstarten en nogmals probieren.
Het modem staat in de Gateway, heeft ziggo geactiveerd ivm de extender.
 

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
813
Gebied
fZiggo
Je horizon ...moet in gateway modus staan.
Fupc of fziggo gebied woon je?

Emmen is fziggo...
 
Topicstarter
Topicstarter
Desiree

Desiree

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 mei 2020
Berichten
16
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hoe controleer je dat?
Maar ik heb niets veranderd alleen verplaatst.