Quantis QE317 stoort door wifi

Pcies..daar wordt achter de schermen al aan gedacht/ gewerkt.
Denk aan..software matige sperfilters in de tv tuner e.d.
 
fdboer, ik gebruik 2 uitgangen van de splitter op de AOP. Eentje voor de Technicolor en de tweede voor de Humax, de Quantis zit doorgelust achter de Humax. Tijdens radio luisteren staat de Humax in standby. Ik heb nu het sperfilter op de ingang van de Humax geplaatst en nu blijft bij Wifi gebruik de Quantis storingsvrij.
 
Ik heb nog even verder gekeken en het blijkt dat de splitters tegenwoordig meerdere retourgeschikte aansluitingen hebben in verband met de Next boxen. Ik heb zelf nog een fZiggo aansluiting van ik schat een decennium terug en dat zijn voor zover ik kan beoordelen andere splitters. Zo zie je maar weer, een mens is nooit te oud om te leren.
 
Klopt. Fziggo heeft een sperfilter ingebouwd. Maar...deze gaat ook naar tot 865MHz op de data uitgang.
Je zult eens in de toekomst deze moeten vervangen..de docsis freq. Gaan reeds tot 1000 mhz in jouw regio.
 
Laatst bewerkt:
Ik zit tegenwoordig op glas en alles is IP en met cat-5e kabel verbonden, die coax doe ik voorlopig niets mee. Zolang die upload niet serieus omhoog gaat denk ik dat Ziggo voorlopig buiten de deur blijft.
 
Gisteren en vanmorgen uitgetest met het sperfilter op de Humax ingang en de Quantis achter de Humax en veel Wifi gebruikt. Alles werkt perfect. Probleem opgelost. Iedereen bedankt!
 
Waar kun je die kopen? Die splitter komt hier ook ter sprake:
Als ik 'm google vind ik alleen de braun catalogus in pdf-formaat, maar geen verkooppunten.
Zelf heb ik inmiddels de teleste internetoptimizer aangeschaft.
 
Terug
Bovenaan