Problemen met VPN via Ziggo

Larsson1337

Forum Gebruiker
Berichten
9
Ik heb een korte vraag over het gebruik van een VPN (Private Internet Acces). In het verleden heb ik deze VPN prima kunnen gebruiken op het spel Warzone om lobbies te vinden in het buitenland, echter sinds kort werkt de VPN niet meer. Nu kunnen vrienden van mij die bij andere netwerken zitten zoals bijv KPN of Delta wel lobbies vinden, maar vrienden die bij Ziggo zitten juist weer niet. Heeft iemand een verklaring waarom dit bij Ziggo niet werkt? Kan het zijn dat Ziggo bepaalde ip adressen van de Vpn blokkeert?
 
VPN werkt helemaal niet meer, dus ook niet als je naar een website gaat via VPN?
Welk type modem heb je en sinds wanneer speelt dit?
Zit er nog een router tussen?
Zo ja, hoe staat dan je modem ingesteld, in bridge of router mode?
 
Private Internet Access (PIA) is een bekende VPN provider.

Het niet kunnen vinden van spel servers kan vele oorzaken hebben natuurlijk. Dat kan met de VPN exit server te maken hebben.
 
Sorry voor de late reactie. De VPN werkt naar behoren via websites enz, echter werkt de vpn niet met het vinden van lobbies op het spel Warzone. Dit geldt ook voor mijn vrienden die bij Ziggo zitten die hebben dit ook geprobeerd en kunnen ook geen lobbies vinden. Ik heb Het vreemde is dus dat andere vrienden van mij met dezelfde vpn wel lobbies kunnen vinden op bijv KPN of Delta. Dit lijkt mij dus niet een probleem dat veroorzaakt wordt door randapparatuur zoals mijn modem aangezien ik voorheen wel lobbies kon vinden. Het kan natuurlijk meerder oorzaken hebben maar ik vermoed zelf dat Ziggo bepaalde ip adressen van PIA blokkeert.
 
Als websites wel via de VPN verbinding werken, dan is volgens mij de kans heel klein dat dit aan Ziggo ligt.
Dit geeft namelijk aan dat je een werkende tunnel verbinding hebt met de rest van internet.
Als Ziggo bepaalde adressen van PIA zou blokkeren, dan kan de hele VPN tunnel niet tot stand worden gebracht.

Als die lobby speciale protocollen gebruikt dan kan het misschien nog een MTU ding zijn. Zijn er geavanceerde instellingen mogelijk met de software van PIA?
 
Ja er zijn heel veel instellingen. Maar het vreemde vind ik dat ik en die vrienden die op kpn en delta zitten precies dezelfde instellingen hebben. Dus ik vraag me dan af hoe het kan dat dit probleem alleen optreedt bij Ziggo.
 
De lobby begint trouwens met zoeken op 115ms en dan in stappen richting 200ms als hij op 200ms is blijft hij zoeken maar kan hij geen lobbies vinden. Als diegene op kpn en delta zoeken vinden ze tussen de 115-140 altijd een lobby. Hij heeft het trouwens voorheen altijd gedaan maar sinds 2 maanden nu doet hij het niet meer.
 
Dit heeft niks met Ziggo te maken, wellicht is de vpn-exit server die jij gebruikt geblokkeerd door misbruik in dat spel.
 
Terug
Bovenaan