• Welkom op het Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door klanten van Ziggo
    Registreer je direct en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies.

Problemen met VPN via Ziggo

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
9.096
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Okay, het ligt aan Ziggo! Je kunt dan het beste de klantenservice bellen, die kunnen je vast verder helpen.
 

Gewoon-Jo

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 mrt 2021
Berichten
27
Internet
  1. Ziggo
Ik gebruik zowel via mn router als via de desktop en android app PIA en NordVPN en dit was mij nog niet opgevallen.

Ik zal zo warzone eens downloaden om het te proberen. Battlenet was dat toch? :)

heb je overigens wel al geprobeerd om de software bij te werken?
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
2.130
Digitale Televisie
  1. Ziggo
@terrestrial maar hoezo kunnen andere met dezelfde vpn via een andere provider dan wel lobbies vinden.

PIA heeft weet ik het hoeveel exit servers, als jij telkens op dezelfde belandt die geblokkeerd is om de 1 of andere reden zul je niet veel verder komen. Een VPN is juist een tunnel tussen jou en de VPN aanbieder (exit server) daar kan ziggo niet eens zien wat voor traffic het is, laat staan invloed op uit oefenen.

Je kunt je vrienden vragen welke vpn-exit zij gebruiken. Het kan ook zijn dat ze een soort vpn detectie gebruiken.
 

Gewoon-Jo

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 mrt 2021
Berichten
27
Internet
  1. Ziggo
Geen problemen hier. vind rond de 30ms al een match op PIA via de windows client.
1620665979913.png


exit server: 143.244.41.213
 
Topicstarter
Topicstarter
Larsson1337

Larsson1337

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 apr 2021
Berichten
9
Ik gebruik zowel via mn router als via de desktop en android app PIA en NordVPN en dit was mij nog niet opgevallen.

Ik zal zo warzone eens downloaden om het te proberen. Battlenet was dat toch? :)

heb je overigens wel al geprobeerd om de software bij te werken?
Ja dit heb ik geprobeerd gebruik de nieuwste versie.
 

Gewoon-Jo

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 mrt 2021
Berichten
27
Internet
  1. Ziggo
Als je via zuid amerika speelt zit je al redelijk op het randje van speelbare pings. Het kan zomaar zijn dat de 5 tot 10 ms extra latency die je bij ziggo hebt door het coax deel van het netwerk je hier net over het randje tilt. en jouw vrienden net niet.

Je kunt overwegen om met zn allen op een ander exit land te gaan spelen om te kijken waar het wel/niet werkt. Al denk ik dat je ook op NA / CA servers tegen deze limiet aan zult lopen.
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
2.130
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Het zal wel aan mij liggen, maar ik begrijp niet helemaal waarom je een VPN in zuid amerika nodig hebt om een spel te kunnen spelen. Of heeft het met cheats te maken? In dat geval zou het maar zo kunnen dat je spel account in die regio is geblokkeerd
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.943
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Leek mij ook. Als latency belangrijk is, zou ik het verkeer niet via een VPN laten lopen.
 
Topicstarter
Topicstarter
Larsson1337

Larsson1337

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 apr 2021
Berichten
9
Het zal wel aan mij liggen, maar ik begrijp niet helemaal waarom je een VPN in zuid amerika nodig hebt om een spel te kunnen spelen. Of heeft het met cheats te maken? In dat geval zou het maar zo kunnen dat je spel account in die regio is geblokkeerd
Warzone gebruikt skill based match making, en je komt simpelweg gewoon in makkelijkere lobbies in zuid amerika. Heeft niks met cheats te maken. Maar dit is ook al getest door op een ander account te verbinden en dat werkt ook niet.