• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Problem met streamen You Tube naar Next

gijpie

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 jun 2006
Berichten
67
Gebied
fUPC
Weet je wel zeker dat je, elke keer als je probeert te casten, wel verbinding hebt met je (wifi) netwerk waar ook de next deel van is?
Ik kan me zo voor stellen dat je telefoon nog op mobiele netwerken staat en dan werkt het niet. Ik heb zelf geen enkel probleem om te casten naar m'n next.

Dus op het cast icoontje klikken in youtube en daarna kiezen naar welk apparaat je wil casten. Je next moet dus van hetzelfde netwerk gebruik maken als je telefoon. Je krijgt dan de keuze naar welk apparaat je wilt casten.

Screenshot_20190829-221436.png
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
D

Deemike

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 aug 2019
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik denk dat ik de oplossing gevonden heb. Vandaag met Youtube op de Nextbox aan het stoeien en kijken en toen maar eens via de telefoon geprobeerd en ja het werkte.
Blijkt dus dat je het Youtube kanaal op je Nextbox moet kiezen en dan kun je streamen vanaf je telefoon, hoe logisch je moet het maar even weten.
So far so good dus. Snap ik nog steeds niet dat ie het wel een keer deed terwijl ik het Youtubekanaal op mijn Nextbox niet had gekozen.
Maar goed oplossing gevonden en nu maar makkelijk zoeken en kijken via de telefoon.

Dank jullie voor het meedenken.
 

janos

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2008
Berichten
536
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik heb een LG tv. Mijn synology nas synology DS218play zit bekabeld op de modem. Als ik via wifi van tv films stream van uit NAS krijg ik vaak buffering onderbrekingen. Ik heb een goede wifi verbinding naar PC en naar Next box. TV geeft ook een snelle wifi verbinding aan. De nas zou 4k films aan moeten kunnen. Is het mogelijk om via next box op media player van nas te komen ? Films gestreamd naar PC geven geen buffering onderbrekingen aan. Ik heb dus het vermoeden dat het aan TV ligt. En zou daarom via next box willen proberen. Ik kan niet vinden of dit kan en hoe dat moet. Of heeft er iemand een tip hoe dit bufferen voorkomen kan worden.