• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Prijsverlaging volgend jaar door verlies van zenders etc.?


Vraag

Maximaal

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 mei 2021
Berichten
2
Nadat ik zojuist de jaarlijkse prijsverhoging binnenkreeg voor mijn Ziggo totaalpakket vroeg ik me af of dit voorlopig de laatste was. Ziggo is volgend jaar geen miljoenen meer kwijt aan de uitzendrechten van de Formule 1. Betekent dit dat deze kostenbesparing wordt doorberekend aan haar klanten ? Ik ga er alvast van uit dat er in ieder geval geen prijsverhoging komt.
 

TFH

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 mei 2008
Berichten
1.998
Ach... die prijsverhoging is er elk jaar in mei. En elk jaar zie je vervolgens dezelfde discussies hier op het forum. En op het KPN forum. En op het ... forum, etc...
Alles wordt elk jaar duurder. Zelf wil je ook elk jaar een verhoging van je salaris. Helaas is het wel zo dat de meeste ISP's de prijzen wat meer verhogen dan de inflatie. Dit zullen ze blijven doen zolang de markt dit gedrag blijft accepteren.
 

BartV

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 okt 2012
Berichten
569
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Dit zullen ze blijven doen zolang de markt dit gedrag blijft accepteren
De markt... Weer dat abstracte begrip dat romantische beelden oproept van aardappel- en haringverkopers die in weer en wind hun waar aan de man brengen, maar feitelijk de schaamlap is die telkens over de activiteiten van graaiers wordt geworpen. Een bijna religieus dogma dat net zoveel wortels in de realiteit heeft als de heilige drie-eenheid.
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
2.009
Digitale Televisie
  1. Ziggo
zolang de markt dit gedrag blijft accepteren.

Zijn de mensen die de markt bevolken niet juist degene die klagen en worden gebagatelliseerd met uitspraken, och het is maar een biertje extra per maand.

Opzeggen en overstappen is de beste optie, ohnee wacht ze doen het allemaal. Illegaal gaan kijken dan maar.
 
Laatst bewerkt: