Prijsverhoging per 1 juli komt eraan....

Mensen hier mogen blij zijn dat ze kunnen mopperen op Ziggo-verhoging. Moet de fora nog vinden waar je kan mopperen op de accijnsverhogingen...of de btw van verleden jaar.
 
Laatst bewerkt:
Mensen hier mogen blij zijn dat ze kunnen mopperen op ziggo-verhoging. Moet de fora nog vinden waar je kan mopperen op de accijnsverhogingen...of de btw van verleden jaar.
De btw zal dit jaar ook weer worden verhoogd, ik gok naar 25% ipv 21%. Al die corona maatregelen zullen toch betaald moeten worden.
 
@Anne-Ziggo Net die E-mail i.v.m. de prijsverhoging ontvangen. Ik moet lachen. "Naast investeren in het netwerk, updaten we de tv-pakketten ook regelmatig" Wij weten alles van het 'updaten' van de TV-pakketten. Zenders verwijderen zonder door andere vervangen te worden, bitrates omlaag, geen vooruitgang met het toevoegen van al lang beschikbare 4K kanalen, geen vooruitgang met het omzetten van SD kanalen naar al jaren beschikbare HD feeds, SD kanalen met schrikbarende beeldkwakiteit, een Chinese nieuwszender die al jaren in de verkeerde beeldverhouding doorgegeven wordt en de prijs steeds maar omhoog gooien. Bizaar dat Ziggo deze dingen als 'updaten' beschouwd . Wat er in de mail had moeten staan is . "Naast investeren in het netwerk, downgraden we de tv-pakketten ook regelmatig"
 
Laatst bewerkt:
Ik heb een vrij goedkoop abonnement.
Heb Ziggo er nog bij vanwege 3 Vodafone mobile abonnementen en de Formule1.
Dat laatste is er niet en gaat bijna ten onder.
TV kijken doe ik amper en de vaste lijn is alleen als Microsoft belt :angel:
En nu weer 2,50 erbij.
Het moment van afscheid nemen komt zo steeds meer in zicht.
 
Ik denk er net zo over, probleem is echter dat een andere provider in mijn omgeving niet die snelheden haalt, want wij hebben nog geen glasvezel, anders was ik al weggeweest.
 
1+

En 2de die upload snelheden mogen ook wel eens keer een goed om hoog, niet 10/1 maak er maar minimaal 2/1 van.
 
Laatst bewerkt:
Ga twijfelen of ik de optie glasvezel aansluiting ga benutten, mooie verhaaltjes heb ik niets aan over nieuwe zenders waar geen hond naar kijkt. Mooie verhaaltjes vertel die maar aan Piet paaltjes ziggo.
 
Ziggo verhoogt de abonnementsprijzen vanaf 1 juli, meldt het bedrijf op zijn website. De prijzen van de meeste abonnementen, waaronder de alles-in-1-pakketten met internet, televisie en vaste telefonie, gaan met 2 euro omhoog.
Bron: nu.nl

Dat betekent voor u dat het maandbedrag van uw abonnement met 2,50 euro omhooggaat.
 
Misschien maar eens bij Youfone kijken daar hebben ze ook een 1 pakket samen met fox sport eredivisie en Ziggo sport totaal voor 15. 50 euro per maand.
 
Terug
Bovenaan