Prijsverhoging per 1 juli komt eraan....

Er wordt bijna alleen verwijderd......die enkele zender die er in de afgelopen jaren bij is gekomen t.o.v. al die zenders die verdwenen zijn in die periode, Syfy, 13th street etc etc etc etc
 
Vele zenders zijn zelf gestopt in Nederland. Daar kan Ziggo toch niets aan doen?
 
Klopt, daar kunnen ze niks aan doen, maar ze kunnen wel hun best doen om de lege kanalen met vervangende zenders te vullen, toch? En dat hoeft echt niet 1 op 1, maar laat als provider wel zien dat je in ieder geval je best doet voor je klanten.
 
En als Ziggo met die zenders niet tot een overeenkomst komt? Jammer dan. Je gaat aan bepaalde zenders geen hoofdprijs betalen.

Als je nu al ziet dat de Discovery Networks (inclusief Eurosport) bij Online/Canal Digitaal (M7 Group) weg zijn per 1 juni! Zelfde als met KPN toen, is dit gewoon marketing en zorgen voor draagvlak, maar dat ze op de tocht staan is ook geen verrassing, want het is alleen maar herhaling: waaronder heel veel Nazi-tijdperk en die Alaska-shit van 10 jaar terug. Oja, en natuurlijk reclamezuil voor hun eigen D Play. Dat is natuurlijk persoonlijk, maar tijden terug stond Discovery dagelijks aan... nu bijna helemaal niet meer.
 
Laatst bewerkt:
Je hebt gelijk wat het laatste betreft.....daar erger ik me ook mateloos aan, net als bij History, wat grotendeels ook niet meer is, waar de zender in het begin voor stond.
 
Toen kanaal 14 er nog niet was, ging het ook al jaren rond de €2 tot €3 per jaar omhoog
 
Terug
Bovenaan