Premium zenders,extra zenders toch reclame.

Status
Niet open voor verdere reacties.
Geen problemen mee. Is onderdeel van hun inkomsten. Als het niet zou mogen, gaat de prijs voor Ziggo omhoog. Het moet ergens vandaan komen.
 
kan ik ten dele in mee komen. maar nu slaat het soms door alsof het geen abonnee zenders zijn, maar puur commerciële zenders.
bij een premium zenders zit ik niet te wachten op irritante logo's of reclame die belangrijker zijn dan de programma's.
ook verwacht ik dan een onberispelijk plaatje dat van deze tijd is, met bijbehorend geluid. dan wil ik ook waar voor mijn geld.
anders maar niet. dan maar "gratis" met opnemen en doorspoelen van een commerciële zender.
 
Opnemen en doorspoelen werkt ook niet vlekkeloos, als je een Next hebt...……………...., of zou dat ondertitelingsprobleem een bewuste bug zijn? Dus, als je alles wilt zien, dan ook die fucking reclame erbij? ;)
 
maar ja, die heb ik dan ook niet;D en die komt er niet in ook.
als ik iptv wilde, dan had ik wel een dergelijke provider genomen.
 
Ik vind dit vooral bij Ziggo Sport Totaal schandalig. Dat het "open" kanaal dat voor alle Ziggo abonnees beschikbaar is reclame heeft kan ik nog begrijpen, maar zelfs op het golf-kanaal rammen ze er om de 10 minuten reclame doorheen (vaak zonder dat de commentatoren het door hebben en op hele onhandige momenten) en dan zijn het vaak ook nog altijd dezelfde reclames.

Op de shirts van de voetballers en om het veld heen is ook voortdurend niet skipbare reclame te zien. En dat geld ook voor andere sporten als Tour de France. Hoezo sport zonder reclame?

Oja en ook altijd dezelfde reclame voor Adidas en Nike.
 
Een voetbal wedstrijd uit 1960 een verademing vergeleken nu zonder al die schreeuwerige reclame:
Alleen wel jammer dat het beeld zwart-wit is.
 
Tja, jij wil zonder reclame. Take it or leave it.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan