• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Poorten openzetten op bbox3


kobefleerackers2000

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 mei 2015
Berichten
3
Wij hebben sinds kort zonnepanelen en die omvormer kan gegevens doorsturen naar een webpagina waar we de gegevens dan kunnen bekijken. Nu werkt dit echter niet. We hebben op internet al gevonden dat we enkele poorten moeten openzetten, namelijk tcp/80 tcp/15015 en udp/49049. Ook dit hebben we al gedaan in de modem maar wanneer we dan testen of die poorten open zijn krijgen we een melding dat ze gesloten zijn. Wat kunnen we hier nog aan doen?

Alvast bedankt,
Kobe
 

robjanssen

Product Tester
Lid geworden
24 jan 2006
Berichten
5.961
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Modem al een keer van de stroom af gehaald na het instellen van de port forwarding?
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
18.955
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
De BBOX3 is volgens mij een (ADSL) modem van een Belgische provider.
Wij zijn gespecialiseerd in Ziggo (oud UPC) kabel apparatuur. Ik ben bang dat niemand van dit forum je kan helpen.
 

Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
16.289
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Denk dat @kobefleerackers2000, beste in de forums van tweakers een topic kan openen http://gathering.tweakers.net/forum/list_category/7 meer kans van slagen voor adsl en of andere netwerk apparatuur.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Sparco©1963

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 sep 2008
Berichten
64
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Even googlen en zie daar: http://www.ccvs.be/index.php/nl/informatie/dial-in-connection/57-belgacom-bbox-3
Succes