Plaatsen modulator voor camera’s

Je zou die optie "RF atten 0 dB" tussen 0 en 30dB kunnen proberen. RF atten(uation) = RF demping
Misschien is de output te sterk.


" Bitte beachten:
Falsche Einstellungen können dazu führen, dass das Modulatorsignal von Empfangsgeräten nicht gefunden oder dargestellt werden kann. Falls Sie zugleich Signale eines Kabelnetzbetreibers oder DVB-T einspeisen, achten Sie darauf dass sich die Einstellungen nicht widersprechen. Wählen Sie insbesondere einen freien Ausgangskanal! Falls Sie den Modulator direkt an einem Fernsehgerät testen, senken Sie bitte den Ausgangspegel um 30 dB ab. Ansonsten übersteuert der Empfänger. "
 
Laatst bewerkt:
helaas, na het kijken naar kanaal 991 zijn alle andere zenders verdwenen. Voordat ik naar 991 Zap blijven ze wel allemaal in de lijst staan.
 
Goed de philips doet t nu ook. De clou was dat daar de zenders weg vielen wanneer je eenmaal naar 991 had gekeken.
Hiervoor moet de automatische zender update uitgeschakeld worden in de channel settings. Echter kan dat niet wanneer je een nederlandse provider instelt. De duitsers leveren met dan weliswaar de mogelijkheid van 474 als frequentie maar kanaal 991 wordt niet gevonden.
Als je de tv als belgische instelt met 474 en id 6666 vindt ie wel alles. Rtl4 en Rtl5 zijn dan blokkerig Dit wordt opgelost door de demping op 30 in te stellen bij RF Atten. Dank voor alle meedenkers en reacties!
 
Dat de overige kanalen verdwijnen zodra je op 991 afstemt, komt omdat je zelf ook een NIT genereert met het nummer 6666. In de door je modulator gegenereerde NIT zal alleen je eigen kanaal voorkomen, waardoor alle andere zenders verdwijnen. Het beste is om de NIT uit te schakelen in je modulator (als dit mogelijk is), en anders het nummer wijzigen in bijv. 1.
 
Helaas van korte duur hier in limburg, vorige week een mail gekregen dat vanaf 7 juli analoog eruit gaat en vanaf afgelopen weekend cameras uit en zodra die wil gebruiken al get volledige signaal weg volgens mij is de freq al omgezet
 
Het lijkt me stug dat de frequenties al zijn veranderd, dan zal toch eerst het analoge signaal uitgezet moeten worden. En in de gebieden die al zijn uitgeschakeld, werden de frequenties pas na drie weken na uitschakeling omgezet.

Werkt je eigen signaal (op 602 MHz) nog wel als je de Ziggo-aanvoer loskoppelt?
 
Eerlijk gezegd heb ik er tijdelijk niet na gekeken, morgen zou het analoog signaal eruit gaan hier nou wou ik woensdag opnieuw proberen om het aan de praat te krijgen, nu moet ik dan woensdag op 258mhz gaan zitten met de modulator?
 
Bij de regio's waar hiervoor al analoog is uitgeschakeld, duurde het vervolgens nog precies drie weken voordat Ziggo de indeling op de kabel aanpaste. Dus als het goed is zal je dan vanaf 28-7 met je modulator op 258 MHz moeten gaan zitten.
 
Terug
Bovenaan