Pace DCR7111 onzichtbare radiokanalen

WvanDordt

Forum Gebruiker
Berichten
5
Gekozen tv-kanalen worden op het display weergegeven met c001 etc. Maar bij de radio-kanalen (801 etc) blijft het display leeg/zwart, zodat ik niet kan zien welk kanaal op staat. Wat is daaraan te doen? Zonder de tv aan te zetten natuurlijk;)
 
Enige oplossing is een lijstje maken met de kanaalnummers en bijbehorende zenders.
 
De Pace Mediabox kan dus de radiokanalen gewoon niet weergeven? Knap onhandig voor digitale radio. Met een lijstje van kanalen/zenders schiet ik niets op, want daarmee zie ik niet wat ik hoor.
 
Met een lijstje van kanalen/zenders schiet ik niets op, want daarmee zie ik niet wat ik hoor.
Je hoort wat je zelf kiest, daarom dat lijstje. Na enige tijd weet je de kanaalnummers en welke zender het is uit je hoofd. Net zoals bij TV kijken.

Bij de oude analoge kabelradio kon je toch ook niet zien welke zender het was. Dit ging toch ook per frequentie en daar hoorde een bepaalde zender bij. Daar had je ook een lijstje voor nodig. Althans, bij mijn tuner wel.
 
Laatst bewerkt:
Wacht even. Hier lopen twee zaken door elkaar. Het gaat niet over zenders, maar over kanalen. 1,2,3 voor tv, 801,802,803 voor radio. Bij tv zie ik de kanaalnummers op het display, maar bij radio zie ik niets. Het display is leeg, zwart. Geen kanaalnummer dus.
Ik hoor wat ik kies, daar heb je gelijk in, maar ik zie het niet. Alleen met tv aan, of in de gids.
 
ik vind het ook jammer dat er bij de radio stand geen kanaal nummers meer zichtbaar zijn op het display van de Pace Mediabox.
dit was in het verleden namelijk wel het geval en toch wel gebruiks vriendelijk.
 
@Goofy, bedankt. Nu weet ik tenminste dat Pace de transitie naar digitale radio niet echt aan kan. Tijd voor een andere mediabox?
 
euh....de Pace kan de radio transitie wel aan maar geen display info op radio stand.
volgens mij is er ook geen display info op de radio stand op de andere beschikbare media boxen geloof ik.........

de enige optie is dan ofwel een lijstje uitdraaien van de kanaalnummers en bijbehorende zenders of de als optie te bestellen Quantis digitale tuner. die heeft wel een weergave op display maar is dan een extra kastje naast de stereo toren die de analoge tuner in de stereo toren vervangt.
 
of een oude humax scoren. in ieder geval de 5200c geeft netjes de zender aan.
 
Terug
Bovenaan