Overstapservice

Nee hij gaat dan in de woning waar het binnen komt ook veranderen.
Inclusief in de wijkkast
Zou je dat kunnen uitleggen?
Als ik een abo neem dan gaan ze me toch weer aansluiten in de wijk kast?
Komt er dan automatisch een monteur bij als ik mijn abonnement af sluit?
 
Normaliter werkt het zo. Er wordt op een adres een abonnement afgesloten. Er wordt dan een buitenmonteur ingezet om in de wijkkast het signaal erop te zetten. Hier hoeft een klant niets aan te doen. Dit gebeurt allemaal "achter de schermen". Mocht je het installeren van het modem door een monteur laten doen en de buitenmonteur is nog niet geweest dan kan hij dat voor je (laten) doen.

Bij een verouderde AOP zoals jij hebt kan dit ook bij TV problemen opleveren. In de tijd dat Philips deze contactdozen maakte werden bepaalde frequenties nog niet gebruikt die nu wel in gebruik zijn voor zowel Internet als TV. Deze frequenties zijn vaak geblokkeerd bij oude AOPs.
 
Dank voor je reactie C0re.
Denk dat het dus het beste is dat ik dan toch maar een monteur bij de bestelling mee laat komen want als het AOP verouderd is lijkt mij het beste om een nieuwe te plaatsen.
Ik zou het installatie pakket zelf kunnen bestellen zonder monteur dan zou ik de monteur achteraf kunnen laten komen maar dan duurt het wellicht langer.
Kan zo,n oud AOP ook storen op je internet of als je met een hirschmann kabel werkt? Vraag me af hoeveel mensen nog zo,n oud AOP hebben en alles nog prima functioneert.
 
Heb alles aangevraagd. Nu effe wachten op de spullen daarna een monteur laten komen.
 
waarom had je niet meteen de monteur bij genomen?
Want dat is beter ivm wachttijd he
Ging niet omdat ze het beleid aangepast hebben je moet eerst de spullen binnen hebben.
Die krijg ik binnenkort dan laat ik meteen een monteur komen.
Ik weet dat ik de spullen binnen heb dan kan de monteur aan de slag en op dat moment dus dat ik het installatie pakket in huis heb bel ik meteen voor een afspraak.
Buiten wordt al vooraf gedaan.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan