Overstapservice


Rikhad

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 dec 2019
Berichten
126
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Vervelend dat het beleid is aangepast, nu moet je maar afwachten of alles verloopt als je bedacht had. Zo jammer.
 
Topicstarter
Topicstarter
Pietlut

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
625
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Vervelend dat het beleid is aangepast, nu moet je maar afwachten of alles verloopt als je bedacht had. Zo jammer.
Ik heb wel vertrouwen..zal positief denken. Gaan zaken wel eens fout maar gaan ook zaken mis als Ziggo daar maar lering uit trekt.
Denk dat het wel goed komt.
Maar ik kan best wel begrijpen dat Ziggo wacht dat de klant de spullen binnen voordat de monteur ingepland wordt heeft anders is het ook langs mekaar heen werken. Daar zal ook zeg maar lering uit getrokken kunnen zijn.

Zal als ik alles binnen heb even goed doorlezen en het toch allemaal door de monteur aan laten sluiten.

Overigens had ik voor jullie nog een vraagje.
Mijn pc staat in de slaapkamer ik heb vanuit de woonkamer daar al( via het tele2 modem) een UTP kabel liggen uiteraard.
Enige wat nu eigenlijk moet gebeuren is dat ik deze kabel door knip daar waar het Ziggo AOP ligt.
Alleen dan zit ik daar dus met een kabel zonder stekkertje..
Wat menen jullie dat de Ziggo monteur mij daar effe een stekkertje op zou willen zetten?
Anders zal ik vanuit het Ziggo modem een nieuw kabel moeten trekken. Als het niet anders gaat prima maar dit zou wel een betere en snellere oplossing zijn.
Geen idee of een Ziggo monteur dat wil doen..
 
Laatst bewerkt:

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.533
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Als de kabel nu te lang is, kan je de kabel i.p.v. doorknippen dan niet terughalen en op een rolletje doen.
 
Topicstarter
Topicstarter
Pietlut

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
625
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Als de kabel nu te lang is, kan je de kabel i.p.v. doorknippen dan niet terughalen en op een rolletje doen.
Goede tip maar die kabel loopt dan weer verder via kabel een kabel goot achter 2 kasten door naar het tele 2 modem.
Zou ik dit weer uit de vrij lange kabel goot moeten halen en weer alles proberen dicht te klikken.

Goede tip maar het makkelijkst zou dan toch zijn of een nieuwe kabel of deze effe doorknippen.
 

Gerardus

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 jun 2008
Berichten
998
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Zo moeilijk is dat toch niet om zelf een nieuw stekertje aan te zetten. Een paar plugjes kopen en zo'n tang. Die zal ook iemand wel hebben in jouw omgeving. Het is een gepiel met die getwiste draadjes, maar het is te doen. Heb ik meerdere keren gedaan om zodoende niet zulke grote gaten te hoeven boren. Het maakt wat uit of je gaten van 20 moet boren voor een 3/4 buis of een gaatje van 8 voor alleen het kabeltje. Beton, beton en beton. Je snapt het.
 
Topicstarter
Topicstarter
Pietlut

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
625
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Ziggo is reeds aangesloten. Moet nog het een en ander testen bijv op mijn tv,pc qua snelheid ..

Ik zal hier nog laten weten als ik het een en ander getest heb maar ik moet zeggen tot nog toe dik tevreden.
Wat een enorm verschil met die DSL verbinding...

Ben heel goed geholpen qua service en ook m.b.t monteur is allemaal zeer netjes verlopen.
Klantenservice was kundig en hielp goed ..kreeg op tijd de mailtjes qua info over pakket en dergelijke, monteur was super vlot ingepland.

Monteur was heel vriendelijk en wilde zelfs nog meer doen dan wat ik vroeg ook daar kan ik jullie enkel meer dan positief over berichten!
Ja hij heeft ook de stekkertjes aangesloten..top!
Zo zien jullie hoe snel het gegaan is... ik heb inmiddels tele2 ook opgezegd.
Echt alles heel netjes gegaan ben er heel blij mee.!!!

Nogmaals dank iedereen voor de tips en hulp.
 
Laatst bewerkt: