• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Oud upc gebied nog geen next?


Topicstarter
Topicstarter
kwelgeest

kwelgeest

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 sep 2006
Berichten
70
Oke. Na een foutcode cs1010 in de middag, werkt het nu perfect. De afstandsbediening werd vanzelf gekoppeld aan de sony tv (65xe 9305 uhd) en op de stand " van de tv " spetteren de kleuren er vanaf met een vlijmscherp beeld. En ja.... het zappen gaat zo vlot dat ik bijna een traantje moest laten ( ik zei bijna he!) Helemaal happy tot nu toe.
 

aoowdam

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2010
Berichten
14
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik had nog een oude box uit het jaar "0", en heb de Horizon willens en wetens nooit willen hebben.....tot de Next in beeld kwam :-)
Sinds gisteren de Next up & running, helemaal top.

Oh ja, lokatie Dr888, dus fUPC ;-)
 

ctrking

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 mrt 2008
Berichten
19
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Was je ook verplicht om een 500/40 of 250/50 abonnement voor een jaar af te sluiten?
Ik had een oud Film 1 Totaal abbo. ik weet niet of het verplicht was maar ben uit mezelf naar max gegaan aangezien Film 1 toch komt te vervallen. ik heb nu de 500/40
 

Sample

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2017
Berichten
254
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik laat dinsdag een monteur komen om hem aan te sluiten... weet dan zeker dat het allemaal soepel gaat lopen.
 
Topicstarter
Topicstarter
kwelgeest

kwelgeest

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 sep 2006
Berichten
70
Ik laat dinsdag een monteur komen om hem aan te sluiten... weet dan zeker dat het allemaal soepel gaat lopen.
Hmmm een monteur staat niet altijd garant voor succes. (Praat uit ervaring) Maar ik hoop het van harte voor u.
 

wanker76

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 nov 2010
Berichten
56
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hier in Ridderkerk, na aanvraag via telefonische klantenservice, draait de Next Box al een weekje. Wel eerst foutcode CS1010, maar binnen 24 uur opgelost zoals beloofd