Opnemen en tegelijk ander programma kijken met CI+ module

[...]Als je niet zo in die materie zit dan denk je in termen van TV zenders en niet in transport streams. Als je weet hoe de techniek achter iets werkt dan is het vaak allemaal erg logisch. Met wat meer uitleg was het voor mij vanaf het begin WEL duidelijk geweest. [...]
Inderdaad met wat meer uitleg. Zonder dat, is het helemaal niet zo direct voor de hand liggend dat als twee zenders op de zelfde frequentie (stream) zitten, dat je dan per definitie (met één tuner) de ene kunt bekijken en de andere kunt opnemen. De firmware van je TV, PVR of decoder moet bijvoorbeeld dat ook ondersteunen (in de meeste gevallen zal dat ook wel zo zijn, want zonde als men die mogelijkheid onbenut laat).
Dat het kan, realiseerde ik mij overigens ook niet meteen en de handleiding van mijn PVR zegt er niets over, maar al spelenderwijs kwam ik er achter.
 
@CreativeS
Je opmerking "Nou, anderen waren daar al achter gekomen... " aan het adres van TS was niet bepaald vriendelijk en voegt bovendien niets toe.
Jouw reactie voegt wat toe :6

Niet je eigen incompetenties afschuiven aub! Nergens voor nodig... en ik zit hier niet om vriendjes te maken. Niet leuk? Lekker verder gaan.
 
Laatst bewerkt:
Neem je het op voor een ander, krijg je deze stront over je heen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan