Opnames worden plotseling verlengd tot 8 uur plus!


pvwinden

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 feb 2018
Berichten
33
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Na opnames van een programma blijkt de andere dag dat deze langer is dan 8 uur! Bovendien is dan de box op tilt en moet handmatig power off en power on gezet worden.

Ook is sinds 2/3 weken weer het probleem van de geluidshikjes terug en regelmatig herstarts van de box!
 
Topicstarter
Topicstarter
pvwinden

pvwinden

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 feb 2018
Berichten
33
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ben ik de enige die dit probleem heeft? Opname van gisteren weer 8.44 uur!
 

twigger

Product Tester
Lid geworden
7 feb 2008
Berichten
1.901
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Is de tvgids wel bijgewerkt? Opties> Diagnostiek en dan de 'Laatst bijgewerkt' 2e datum en tijd. Anders moet je de box eens 1 minuut van de stroom halen, daarna als die weer in standby staat de box 1 minuut aanzetten, dan weer in standby en als het goed is gaat die na een kwartiertje een maintenance uitvoeren, dan word de tv gids dus bijgewerkt. Is een gedoe ik weet het maar zit niks anders op.
 
Topicstarter
Topicstarter
pvwinden

pvwinden

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 feb 2018
Berichten
33
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Bedankt voor de tip, maar de begin en eindtijden van de gids waren ok. Zal toch je tips uitvoeren, wie weet.....
 

twigger

Product Tester
Lid geworden
7 feb 2008
Berichten
1.901
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Het gebeurd zo nu en dan dat de tvgds niet goed gevuld is ' geen info beschikbaar' of dat programma's in tvgids 50 tot 80 uur duren en dan is die workaround een oplossing.
 
Topicstarter
Topicstarter
pvwinden

pvwinden

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 feb 2018
Berichten
33
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Dit was niet het geval deze keren. Het enige verband wat ik kan vinden is dat er meerdere programma's tegelijk werden opgenomen! Inmiddels heeft de box z'n maintenance gedraaid en nu gaan we afwachten of dit daadwerkelijk heeft geholpen
 

twigger

Product Tester
Lid geworden
7 feb 2008
Berichten
1.901
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Vreemde issue, zelf nooit meegemaakt.
 
Topicstarter
Topicstarter
pvwinden

pvwinden

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 feb 2018
Berichten
33
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik denk toch dat de box een defect heeft, vandaag normale uitzending en toen bevroren beeld en daarna zwart! De tekst verscheen om de box power off/on te doen. Gedaan en alles werkte weer alleen het display stond toen op zwart. Naar stand-by en terug aan loste dit op!?!?
 

Robert Koopman

Quality Member
Lid geworden
29 aug 2007
Berichten
18.472
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Misschien weer eens een keer de fabrieksinstellingen terug zetten?
Mijn box had dat ook zo nu en dan eens nodig.
Bestaande opnames kun je bewaren, die vraag komt voorbij.
Ingeplande opnames zijn wel weg dacht ik.
 
Topicstarter
Topicstarter
pvwinden

pvwinden

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 feb 2018
Berichten
33
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Misschien weer eens een keer de fabrieksinstellingen terug zetten?
Mijn box had dat ook zo nu en dan eens nodig.
Bestaande opnames kun je bewaren, die vraag komt voorbij.
Ingeplande opnames zijn wel weg dacht ik.
Helaas nog steeds lange opnames!