• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Opnames soms een uitroepteken.


Mavaros

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 dec 2004
Berichten
283
Hier hetzelfde verhaal op de Mediabox XL. De opnames zijn al gemaakt, en hadden geen uitroepteken. Vandaag wil ik verdergaan met Startrek Discovery, zie ik ineens 3 uitroeptekens staan en zijn de afleveringen niet meer te bekijken.

Zwaar irritant.
 

michieldejong

Quality Member
Lid geworden
17 aug 2009
Berichten
1.588
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Precies zoals ik eerder schreef: een opname met uitroepteken kán enkele dagen later alsnog normaal af te spelen zijn en dus zonder uitroepteken.
Dank je, in mijn beleving worden de klanten verdeeld over meerdere servers met daarop de programma's.
Mocht het niet (goed) gelukt zijn om jouw programma ("opname") op jouw server (dat wil zeggen, de server waar jij normaal naar kijkt als je een opname kijkt) te plaatsen wordt, als het goed gaat, het programma vanaf een andere server* gekopieerd naar "jouw"server.
Let op dat ik zelf, en met mij vele anderen, ervaren hebben dat opnames wel afspeelbaar waren, dan een paar dagen later niet meer afspeelbaar (met uitroepteken) en weer een paar dagen later wel weer afspeelbaar.
Dat maakt het mijns inziens weer minder waarschijnlijk dat het ligt aan die ene server die aan jou toegewezen is (de opname is op dat moment echt niet benaderbaar, geprobeerd via meerdere next boxen en via de app). Maar goed, is natuurlijk behoorlijk gissen hoe Ziggo (of de partij waaraan ze dit aan uitbesteed hebben) dit precies opgelost heeft.