• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Opnames overzetten.


hansalt

Forum Gebruiker
Lid geworden
6 okt 2019
Berichten
1
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Kan je de opnames die de mediabox next maakt in de cloud overzetten naar pc
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.829
Ziggo
Geen Producten
Simpel: Nee.

Zodra je ook een screenrecorder gebruikt bij Ziggo Go-site of -app dan gaat het beeld op zwart.

Edit: Maar schijnbaar is er toch een mogelijkheid. Als je veel tijd hebt.
Zelf niet echt in verdiept, omdat ik alles wat ik wil bewaren gewoon download.
Enige waar ik oa Ziggo Go op de PC voor gebruik is capturen van subs.
 
Laatst bewerkt:

Wim C.

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 okt 2019
Berichten
5
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Opnames overzetten is voor mij wel een beetje een dingetje. Stel ik zou willen overstappen van de Mediabox (Horizon) XL naar de Mediabox Next, dan ben ik alle opnames kwijt die ik per se wil bewaren.
En dan blijf ik dus met dat slome Horizon-ding zitten.
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
19.108
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Als de Mediabox XL stuk gaat ruilt Ziggo hem om en ben je ook alle opnamen kwijt.
Alles wat je echt wil bewaren zo snel mogelijk overzetten.
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.250
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Welk programma gebruik je voor FTP. Rechtstreeks vanuit de finder of met Cyberduck gaf bij mij altijd in instabiele connectie die snel wegviel.
Met FileZilla had ik wel altijd een goede FTP connectie. (Ervaring van een paar jaar geleden. Kan nu anders zijn)
 

michieldejong

Quality Member
Lid geworden
17 aug 2009
Berichten
1.412
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Via FTP bestanden van de XL box halen is bij mijn weten niet mogelijk.
 

Wim C.

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 okt 2019
Berichten
5
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
FTP? FTP gebruik ik om bestanden over te zetten. Maar ook al zou ik via FTP in de harde schijf van de Horizon kunnen komen, dan zal ik daar alleen gecodeerde bestanden vinden waar ik buiten de Horizon niets mee kan.
De enige uitgangen die dat Horizon-geval heeft is een USB-poort die onklaar is gemaakt en een HDMI-poort.
Of begrijp ik het nou helemaal verkeerd?
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.683
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Dat begrijp je heel goed!
Enige mogelijkheid is een HDMI harddisk capture apparaat aan schaffen en daarmee opnemen.

ps: Hou er rekening mee dat je met de Next opneemt in de cloud, daar zit een verval datum op dus kun je je opnames ook niet oneindig bewaren.