• Welkom op het Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door klanten van Ziggo
    Registreer je direct en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies.

Ondertiteling uitlijning


jor

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 aug 2006
Berichten
561
gebruik de zoek functie is op wss,daar gaat de discusie volgens mij over en het is dus een upc probleem volgens mij. ::)
 
S

speedyGonzales

Wat of waar is "wss". Heb iemand gevraagd die verstand heeft van de techniek, de genoemde persoon zei dat als ik het beeld iets naar rechts laat verschuiven dat dat ook voor analoog geldt. Als je het beeld gaat uitlijnen dan verschuift het hele beeld. Ik dacht voor SCART/RGB kan je het beeld apart uitlijnen of in elk geval iets afregelen zodat het beeld helemaal in het midden staat. Deze persoon zei dat het gewoon aan het signaal ligt en dat op de nieuwste tv's het waarschijnlijk niet te zien is.

Maar nu ik paar dagen via RGB ingang heb gekeken, valt het mee :love:. Het beeld is wel goed. Het zit hem soms in de logo's, via analoog zie je het hele logo en via RGB is soms net paar milimeter of een centimeter (weet niet precies) weg. Als ik naar het beeld zonder logo's kijk, is het goed, in het begin leek het een beetje amateuristisch. Heb ook de satteliet ontvanger oop RGB ingesteld, ook dan staat het beeld iets naar links. ZDF via satteliet: logo staat nog meer naar links dan via UPC Digital :o. Op de tv zelf is het beeld goed uitgelijnd, ik blijf het tegenstrijdig vinden. De tv is van begin jaren negentig, die techniek is helemaal niet zo oud.
 

edwin anemaat

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 sep 2021
Berichten
1
Bij mij komen de onderste regels van ondertiteling nooit in beeld ook bij spelletjes met meerdere antwoorden in balkjes vallen de onderste nooit in beeld hoe kan ik dat verhelpen ik gebruik ook een humax recorder
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
18.866
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Zoals in eerdere antwoorden al genoemd kijken hoe de instellingen staan van mediabox en TV en proberen welke instellingen het probleem oplossen.