Onbegrijpelijk verschil in prijsverhoging

2 euro naar 69,50. Maar heb inmiddels mijn abo verandert naar Internet Max en TV Complete. Kon in eerste instantie niet, omdat bij deze combinatie een Mediabox XL zit. Afdeling Retentie heeft geregeld dat ik dit abo kon nemen zonder dat ik de Next box terug hoefde te sturen. ik was één van de soft-launchers toentertijd met een alles-in-1 Complete abo en daar beroep ik me ook steeds op, dat ik niet van plan ben om de Next in te leveren.
Mijn nieuwe abo kosten zijn 75,05 + 0,50 voor de Next. Dus per 1 juli 77,05 + 0,50 cent.
 
Ziggo naait degenen die om 1 of andere reden voordeliger uit waren altijd extra.

Alles-in-1 Start XXL is bij mij 2,95 € omhoog gegaan. Ik betaalde wel 2,45 € minder dan de huidige prijs van dat pakket, maar het blijft een rare verhoging.
 
Ik betaal echt maar € 67,00 Misschien foutje van Ziggo en word die nu bij de verhoging gecorrigeerd. Heb ik geen probleem mee, maar waarom geen duidelijkheid vanuit Ziggo?
Hoeveel is bij jou de verhoging volgens de e-mail € 2,00 of € 2,50

Heb ook Internet Complete en TV Complete Next voor 67 euro, de mail kondigt een verhoging van 2,50 aan.

Als die 50 cent voor de next is, dan is het hopelijk ook weer mogelijk je internet snelheid te wijzigen zonder dat Ziggo meteen de next terug eist.
 
Ter info
1 mei-31 mei Internet Max en TV Max Next €87,00
1 mei-31 mei Extra CI+ Module ......................... € 2,00

Ook nog wat andere extra samen .................... €21,50

Verhoging €2,50
 
Hier ook zonder verdere uitleg de prijsverhoging van € 2.50 en betaal nu ook € 67,- voor Internet complete en TV complete met de Next. Nog even en dan is KPN-Netwerk met glasvezel bij mij in de straat en dan eens kijken wat ik daar voor 67 euro kan krijgen.
 
Laatst bewerkt:
Ik kan er niet zo erg mee zitten. alles wordt duurder, zoals boodschappen doen etc. Dus waarom dit dan niet? Maar ik vind het ook ondoorzichtig. Het lijkt er haast op dat ze historische verschillen tussen gelijke pakketten bij verschillende klanten aan het wegwerken zijn. Verschillen die o.a. ontstaan zijn door individuele afspraken Ik snap het anders ook niet.

Mijn verhoging is €2,95 op op de oude prijs van 66,45 voor TV-startpakket met mediabox zonder opneemmogelijkheid, internet 100Mb/s (was gratis verhoogd van oorspronkelijk 50Mb/s), en telefoon volop bellen in Nederland.

Het lijkt er op dat ik nu die verhoging naar 100Mb/s plotseling wel moet betalen, met veel tam tam werd gezegd dat dit gratis zou zijn.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb ook wat vreemds. Ik betaal nu €67. Ik krijg een verhoging van €2,50 en de prijs wordt per 1 juli €69. Product Alles in 1 compleet.
Ergens heeft er iemand een rekenfout gemaakt. Misschien ik wel.
 
Oke, dus ik heb de rekenfout gemaakt. Maar dat zie ik trouwens nergens staan. Ook niet in jouw link. Hier boven in dit draadje wel.
Die 50 cent heb ik er trouwens graag voor over. Die gaat niet meer weg.
 
Terug
Bovenaan