• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

On demand werkt maar even, start dan weer op met begin scherm ( fout code iTV 135 )


Gandor

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 mei 2019
Berichten
3
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Beste forumleden, na jaren goed gewerkt te hebben kan ik op een van mijn Samsung TV,s heel lastig On demand gebruiken.
Het start scherm start goed op, ik kan een film selecteren of een programma gemist en als het dan gaat afspelen, wordt het tv scherm na circa 20 sec zwart, krijg heel soms de fout melding iTV-135 ( niet bij Ziggo te vinden ) en krijg weer het start scherm. druk druk dan op verder kijken en herhaald het weer, en weer en weer tot het vast loopt en de TV on demand niet meer te bedienen is en de 230 volt stekker er een keer uit en opnieuw in moet,....

Ziggo heeft geen idee, Ci module is al vervangen, patchkabels tussen router en tv, software TV gereset, laatste update,s heeft allemaal geen positief effect...

Wie kan en wil mij helpen ??
alvast dank, groet John.
 
Topicstarter
Topicstarter
G

Gandor

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 mei 2019
Berichten
3
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
wil niet werken, is helaas niet de oplossing... nog iemand meer een tip of goed idee ?
 
Laatst bewerkt:

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.303
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Is de tv software bijv. de oorzaak nadat deze ge update is?
 
Topicstarter
Topicstarter
G

Gandor

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 mei 2019
Berichten
3
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Update,s TV doet ie automatisch ( geeft alleen aan dat de laatste software geactiveerd is ) en woonplaats is Oss 5373