OK 19640H tv en ziggo lijken niet compatibel


Ikkenietbegrijpen

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 jun 2011
Berichten
255
Een kennis heeft mij gevraagd de vraag te stellen, ik heb meegekeken en weet het ook niet. Via automatisch zoeken worden talloze (on)gecodeerde kanalen vanaf 800 gevonden maar geen NPO1, NPO2, NPO3 bijvoorbeeld, wel RTL4 en RTL5. Geprobeerd de gegevens welke ik kan invoeren in de samsung TV daarin in te voeren en netwerk ID is niet te wijzigen naar 4444. Frequentie is ook niet in te stellen (kiezen) op 164000. Modulatie kan wel 64 QAM gekozen worden en Symbolische frequentie kan wel gewijzigd worden naar 6900.

Hij wordt door de winkel doorverwezen naar Ziggo en anders de fabrikant van de TV. Hij heeft zelf een andere TV via de decoder en abonnement in woonkamer. Omdat mijn Samsung het wel gewoon kan zonder inschakelen ziggo en fabrikant ... zou hij een miskoop hebben gedaan bij een grote dozenschuiver? Het kan zonder een CI+ kaart gezien mijn TV dus waarom met zijn OK televisie niet, hij wil geen aanvullend kastje of module aanschaffen, de kanalen welke ik kan krijgen zonder kastje op mijn TV zijn voor zijn situatie genoeg in zijn hobbykamer.

Ik had verwacht via de antenne aansluiting dezelfde kanalen te vinden en zien als op mijn eigen Samsung. Overigens heb ik zelf twee decoders waarvan eentje met harddisk met uitgebreid abonnement.

De zenders die het wel doen (incl bv ziggo sport wat ik ken als kanaal 14 staat ergens in de 800 of 900 serie) zouden wel verplaatst en gesorteerd kunnen worden. Dus als bv NPO1 gevonden kan worden dan kan hij die zelf wel verplaatsen naar plek 1.
 

Webcare Ziggo

Webcare Ziggo
Lid geworden
24 jan 2017
Berichten
943
We gaan je helpen! Met het serienummer dat jij noemt kunnen we niks vinden. Foutje misschien?

Doorloop dit stappenplan eens. Laat je de uitkomst weten?
 
Topicstarter
Topicstarter
I

Ikkenietbegrijpen

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 jun 2011
Berichten
255
Het is gelukt en het was die youriy heeft aangegeven als verwijzing.

Stappenplan Webcare staat dit model niet tussen maar ik ben er toch uitgekomen. Hoewel het niet staat aangegeven domweg op de betreffende plek de cijfers intikken waar je niet kunt bladeren door opties en tenslotte bevestigen en dan uiteindelijk laten zoeken.

Maar mijn vader had bv een samsung gekocht vorig jaar en die kon hem zelf installeren, gewoon ziggo bevestigen , hij (TV) ging zoeken en alles werd direct gevonden. Dus bij deze nam onder meer ik aan Ziggo en dan maar laten zoeken.... dat ging bij dit merk dus niet goed vanzelf.

Zoals gezegd, had ik toen geprobeerd volgens aanwijzingen scherm het zelf anders te kiezen en dat leek niet te gaan bij ondermeer netwerk. De standaard ingevulde waarde hoorde wel bij ziggo maar zat dus oa NPO1 , 2 en 3 niet tussen.

Bedankt voor de reactie.