Officiële Ziggo medewerkers op dit forum


Status
Niet open voor verdere reacties.

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
7.308
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Op dit forum zijn een aantal medewerkers van Ziggo aktief. Deze medewerkers zijn aangesteld door Ziggo om problemen en klachten op diverse forums op te lossen. Ook wel het webcare-team genoemd.

Welke Ziggo medewerkers zijn aktief op dit forum?

Verder zijn er een aantal specialisten aanwezig. Deze houden zich voornamelijk bezig met product testen. Je kunt ze beter niet benaderen voor reguliere problemen, hiervoor is speciaal het Webcare Ziggo team aanwezig.

Belangrijke regels
  • Indien je een vraag hebt die de helpdesk niet kan oplossen, of je komt er gewoon niet uit, dan kun je één van de Ziggo medewerkers op dit forum een berichtje sturen.
  • Stuur je vraag naar één medewerker, nooit naar allemaal tegelijk. Dit wordt niet gewaardeerd.
  • Heb geduld. Alle vragen worden serieus opgepakt, maar het kan wel eens een aantal dagen duren voordat je een antwoord ontvangt.
  • Mocht een Ziggo Webcaremedewerker op dit forum vragen om je persoonlijke gegevens dan is dat veilig. Geef nooit je persoonlijke gegevens door aan andere gebruikers.
  • De Ziggo medewerkers hebben verder niets te maken met het beheer van deze site of dit forum. Daarvoor zijn de moderators verantwoordelijk.
Hebben de Ziggo medewerkers meer rechten dan anderen op dit forum?
  • De medewerkers hebben niet meer rechten dan de overige forum gebruikers. Ze kunnen dus geen berichten van andere gebruikers verwijderen of aanpassen. Wel is er een speciaal forum (het mededelingen forum) waar ze zelf berichten in kunnen plaatsen.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.