• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Nieuwe versie www.horizon.tv


maaknietuit

Product Tester
Lid geworden
19 sep 2012
Berichten
789
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@Cas-UPC
het is al een keer in dit topic aangegeven, maar hoe zit het met 13street en syfy?
ze staan er wel bij in tab "tv-kijken", maar ergens zit nog een verkeerde verwijzing, bij mij zitten ze in het pakket, maar het werkt niet.
 

BigDaddy

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 nov 2008
Berichten
400
Ziggo
Geen Producten
Gebied
fUPC
Ik zie nog steeds de HBO's en Sport1's waar ik geen abbo op heb (die zouden volgens topicstarter nu dan niet meer zichtbaar moeten zijn) en heb nog geen syfy en 13th street kunnen ontdekken.
 

maaknietuit

Product Tester
Lid geworden
19 sep 2012
Berichten
789
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
inderdaad die zijn weer pleite ???

UPC's lekkermakkertje of een fall-back?
 

alvani

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 jul 2008
Berichten
7
Sinds deze "update" krijg ik op mijn MacBook Pro om de paar minuten de melding: "Er is een fout opgetreden. De video kan niet worden afgespeeld"

Ook is het probleem nog niet opgelost dat de stream steeds een paar minuten terug in de tijd springt.
 

patrykvdmeulen

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 okt 2010
Berichten
939
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik moet nog steeds pincode invoeren ??? hoe kan dit nog zo wezen?? :'(
 

maaknietuit

Product Tester
Lid geworden
19 sep 2012
Berichten
789
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Had ik ook totdat ik de ouderinstellingen bij HORIZON.TV had aangepast, zodat er geen leeftijdscontrole meer zou zijn
 

overload

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 nov 2008
Berichten
3
Leuk. Nu graag weer de mogelijkheid terug om onder andere de Film 1 kanalen en de Duitse RTL weer op te laten nemen vanaf de online tv gids. Voor de update naar horizon.tv was het geen enkel probleem om op film1 een herinnering of opname te plannen. Sinds Horizon is die mogelijkheid weg.

Kan deze zenders wel gewoon nog inplannen via de mediabox zelf. Maar dat is weer zo omslachtig, en onmogelijk als je niet thuis voor de tv zit.

Wat betreft die pincode. Bij het inloggen steeds een irritante melding dat de pincode nog op '0000' staat. Wil je hem wijzigen zou je denken dat de pincode 0000 is. Maar nee, Deze password is onjuist. Vaag...