• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Nieuwe software voor het internetmodem in de Horizon Mediabox


CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.825
Ziggo
Geen Producten
Wow, ik heb v1.08 alweer een tijdje maar dat was me nog niet opgevallen Richard. Staat niet veel soeps in, maar toch. Je zal maar een log-freak zijn en een log moeten missen op de HB... :cheesy: (geintje natuurlijk)
 

psa

Product Tester
Lid geworden
28 aug 2006
Berichten
1.614
Hier ook V1.08 en idd WPS ook ingeschakeld :P niet erg fijn van UPC.
Maar meteen weer uitgeschakeld!
Binnenkort ff kijken of het Bonjour Protocol nu wel werkt met mijn airprinter ::)
Maar eerst even afstoffen de printer :D
 

f.vis

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 okt 2006
Berichten
59
Helaas ook 1.08, nu diverse problemen met de horizon zoals wifi doet het niet meer, na fabriek instellingen ook geen beeld meer, de installatie blijft hangen code 1050.Ruim drie uur contact gehad met de helpdesk en je raadt het al...meneer probeer eens een nieuwe kabel.De kinderen heben de hele middag tv gekeken en nu ligt het aan de kabel..HOPELOOS.
 

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
867
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Gecheckt en V1.08 en ja hoor WPS staat aan zoals door knarf en psa gemeld. Maar uitgezet had ik in de vorige versie gedaan dus slecht dat dit niet is overgenomen ::)
UPCHotspot lijkt (nog) niet aan te staan. Zie hem niet bij de netwerken staan iig. Is dat ook een optie in het menu? Kon het niet vinden namelijk.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.825
Ziggo
Geen Producten
Ach, 95% weet niet dat WPS ontzettend onveilig is... en er is schijnbaar nog veel vraag naar. Zeker gezien de vragen die hier recent op het forum geplaatst zijn i.v.m. printers en range extenders.
 
D

Dave670

Inderdaad de nieuwste versie!

Tab GEAVANCEERD zegt: Deze functionaliteit is uitgezet. (Komt door apart modem dus?)

Ik had de 2,4 ghz WIFI uitgezet, deze staat ineens weer aan, gelijk maar weer uitgezet.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.825
Ziggo
Geen Producten
Jij hebt toch ook een los modem Davy? Dan staat [Geavanceerd] inderdaad uit.
Hier is het tabblad volledig actief.

10-12-2013 22-58-31.png
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Richard1988

Product Tester
Lid geworden
22 feb 2013
Berichten
406
Creative Solution zei:
Wow, ik heb v1.08 alweer een tijdje maar dat was me nog niet opgevallen Richard. Staat niet veel soeps in, maar toch. Je zal maar een log-freak zijn en een log moeten missen op de HB... :cheesy: (geintje natuurlijk)
Nee, nu ben ik op me pik getrapt! Wat een grap!

Alle gekheid op een stokkie.. Viel me op, ben uiteraard geen log freak. Maar dit is niet vermeld in de likst, vandaar
 

casperd

Product Tester
Lid geworden
21 jun 2010
Berichten
1.857
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik heb ook 1.08 gekregen vandaag.

Zag niet dat WPS ingeschakeld was maar wel was 2.4GHz ingeschakeld (het stond eerder gewoon uit en nu ook weer)

Niet alle settings zijn goed meegenomen bij deze upgrade.
 

masterblaster

Product Tester
Lid geworden
14 okt 2005
Berichten
1.271
Hier ook de nieuwe software ontvangen en ik heb WPS en de AP maar weer uitgezet, die stonden beide ineens weer aan.