Nieuwe software voor het internetmodem in de Horizon Mediabox


Mabili

Product Tester
Lid geworden
3 feb 2007
Berichten
1.081
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
mvvr zei:
Is dat soms met een Android device? Dat hebben wij hier namelijk ook, echter geen enkel probleem met de iPad's en iPhone's.

Ja en Nee, dit heb ik naast de android devices ook met de laptops.
Het gebeurd niet vaak, maar de afgelopen dagen is het twee keer voorgekomen dat WIFI geheel weg valt.
Enkele minuten later is de verbinding weer hersteld en dit zie ik terug in Insidder 3.
 

GreyForceOne

Product Tester
Lid geworden
26 nov 2011
Berichten
519
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Is er iets bekend wanneer deze landelijk wordt uitgerold.
 

Almere@Light

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 nov 2005
Berichten
147
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Nog steeds geen update gehad, Box blijft haperen met internet aangesloten. Heb het topic [Horizon] Bestaand thuisnetwerk en DHCP / DNS problemen. ook gevolgd en uitgevoerd maar sinds versie 0.70 kan ik niks meer handmatig instellen in de box.
 

Mabili

Product Tester
Lid geworden
3 feb 2007
Berichten
1.081
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik vind 1.08 tegenover 0.70 nog niet echt stabiel werken. Naast dat regelmatig WIFI eruit knalt en WIFI begrenst is op 120Mb/s gisteren de modem geheel offline. Hierdoor was een reboot van de HB de beste oplossing om het weer in de lucht te krijgen. Bereik op 2.4 / 5G is met 1.08 wel wat verbeterd. :)
 

CreativeS

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
15.702
Ziggo
Geen Producten
WiFi van de HB gebruik ik niet (los accesspoint voor alle draadloze verbindingen), maar daar waar ik bij v0.70 nooit problemen had met de verbinding moet ik nu (met v1.08) wel eens de box even resetten omdat pagina's bijna niet geopend worden. Hoef de box niet elke week te resetten, maar stabiel is anders ja... Maar goed, dat had jij al doorgegeven meen ik.
 

Mabili

Product Tester
Lid geworden
3 feb 2007
Berichten
1.081
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Creative Solution zei:
WiFi van de HB gebruik ik niet (los accesspoint voor alle draadloze verbindingen), maar daar waar ik bij v0.70 nooit problemen had met de verbinding moet ik nu (met v1.08) wel eens de box even resetten omdat pagina's bijna niet geopend worden. Hoef de box niet elke week te resetten, maar stabiel is anders ja... Maar goed, dat had jij al doorgegeven meen ik.
Correct en respons terug gehad dat het bij de desbetreffende afdeling ligt. Voor de rest is het mij niet bekend wat hiermee gedaan gaat worden. Wat betreft het niet goed laden van pagina's ervaar ik ook..
 

GreyForceOne

Product Tester
Lid geworden
26 nov 2011
Berichten
519
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Na de update van 0.70 naar 1.08 zie ik dat wps weer aan staat.
 

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
912
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
GreyForceOne zei:
Na de update van 0.70 naar 1.08 zie ik dat wps weer aan staat.
goede tip maar weer uitzetten als ik de nieuwe software heb. Eens kijken vanavond welke versie ik heb aangezien ik zelden in die interface kom.
Een mailtje zou wel fijn zijn mbt updates.
 

knarf59

Product Tester
Lid geworden
17 jul 2010
Berichten
143
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zie vandaag ook dat ik over ben op 1.08. Bij het doorlopen van de tabbladen zag ik ook dat WPS weer aan stond. Ik weet zeker dat ik dit een hele periode geleden uit heb gezet.

Slechte zet van upc.
 

Richard1988

Product Tester
Lid geworden
22 feb 2013
Berichten
384
Hier ook 1.08, nu werkt het log gedeelte ook :-)... Dit werkte voorheen niet bij mij.