Nieuwe software voor het internetmodem in de Horizon Mediabox


Almere@Light

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 nov 2005
Berichten
147
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Lost deze update nu het haperen op als box in het bestaande netwerk is opgenomen? Ik had gehoopt dat het met de H2+ update weg zou zijn maar dit is niet zo. En is er een manier om deze update geforceerd te krijgen, heb nog steeds V0.7.
 

CreativeS

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
15.702
Ziggo
Geen Producten
Zoals vermeld, de update wordt vanzelf voor jou klaargezet.
 

ad7je

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mei 2011
Berichten
6
Ik heb de nieuwe versie 1.08.

Volgens Webcare moet deze o.a. navolgende kunnen als je een apart modem/router gebruikt:

"- Extra draadloos Acces Point
Loopt je internetverbinding niet over de Horizon Mediabox? En is de Horizon Mediabox bedraad aangesloten op de losse modem/router? Dan is het vanaf nu mogelijk om de ingebouwde WiFi van de Horizon Mediabox als Access Point (AP) te gebruiken. Zo kan het binnenhuisnetwerk op een extra punt in huis draadloos uitgebreid worden."

Ik heb deze situatie, maar het werkt nog steeds niet bij mij.
Wel verbinding, maar geen internet. Lijkt op een DNS fout.
DNS Horizon wijst naar de gateway en is niet in te stellen.
 
D

Dave670

@ad7je,

Staat de Horizon Box wel goed in je bestaande netwerk?
Ik kan het helaas (nog) niet testen, hier staat 0.70 nog op de box als versie.
 

Rmathijs

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 nov 2012
Berichten
82
Door de HD beloofde update voor stabiliteit nogbsteeds niet ontvangen, zou 11 nov geladen zijn naar alle HB-en en op 19 november geaktiveerd.
Door vastlopers op beeld of internet moet de box minimaal 1x per dag uit en aan...
Maar nix hoor...
 

JSmith19

Product Tester
Lid geworden
25 jan 2007
Berichten
137
ook hier nog steeds 0.70 wanneer ontvangen we de update?
 

Mabili

Product Tester
Lid geworden
3 feb 2007
Berichten
1.081
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Versie 1.08 bevat merk ik een aantal bugs.

Download snelheid via 5G is begrenst tot max. 120Mb/s. Bijvoorbeeld met een Intel AC7260 netwerkkaart verbonden met 270Mb/s, maar de snelheid komt niet boven de 120Mb/s uit. Getest door CS en mij.

WIFI drops. WIFI valt af en toe geheel weg. Er is dan ook op dat moment geen 2.4 signaal meer te vinden. Deze komt later vanzelf weer terug.


Positief.
Ik vind de signaalsterkte zeker verbeterd. Het is nu mogelijk op de 2e verdieping redelijke ontvangst te hebben. :)

Over het algemeen ben ik best tevreden met 1.08 op een paar bugs na. Niet dat ik veel gebruik zal maken van de HB WIFI. Ik verwacht deze week weer gebruik te kunnen maken van mijn AC66U router. :)
 
D

Dave670

Hier staat 0.70 ook nog erop, maar wij hebben toch de Technocolor ;)
 

mvvr

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 aug 2010
Berichten
342
Mabili zei:
Versie 1.08 bevat merk ik een aantal bugs.

..

WIFI drops. WIFI valt af en toe geheel weg. Er is dan ook op dat moment geen 2.4 signaal meer te vinden. Deze komt later vanzelf weer terug.
Is dat soms met een Android device? Dat hebben wij hier namelijk ook, echter geen enkel probleem met de iPad's en iPhone's.