Nieuw: REVOLT TV en andere wijzigingen per 1 november bij Ziggo

Bij mij staat Cartoon Network nog niet in het lijstje van Ziggo GO. Ik denk dat die zender bij Ziggo nog als Movies & Series XL staat aangevinkt via GO? @Webcare Ziggo

Hoi, bedankt voor de heads-up! Zou niet het geval moeten zijn, Cartoon Network staat reeds onder het TV Standard abonnement. Heb je de app gecontroleerd op updates en een herinstallatie kunnen uitvoeren? Als dit niet zorgt voor een oplossing zien we graag een privébericht van je tegemoet met daarin een vermelding van je postcode, huisnummer en geboortedatum ter controle voor verder onderzoek ;-)
 
Nee hoor. Ik heb ook TV standaard. Kan Cartoon Netwerk wel op TV zien maar niet in de app, ook niet na herinstallatie.
 
Ik zie discovery world ipv discovery channel. Als ik op Discovery channel klik kom ik op dicovery world. En die is in verkeerde verhouding... ‍♂️ In Ziggogo.tv kijkend in browser.
Knipsel.PNG
 
Firefox 71.0b11 (64 bit): Hier, geen probleem met Discovery Channel op het juiste plek. Discovery World wordt hier in de juiste beeldverhouding, 4:3 pillarbox, doorgegeven.
 
Laatst bewerkt:
Idd, Discovery World is letterbox. Maar ipv de Discovery Channel stream heb ik dus Discovery World. En Discovery Channel is nergens meer te vinden. Vanmiddag was het nog goed, alleen de programmering was anders dan in de gids. Hier ook FF, heb Chrome en IE geprobeerd, het zelfde, Edge word niet ondersteund.
 
dit is geen letterbox, maar pillarbox. dwz 4:3 in een 16x9 frame.
letterbox is een 16x9 beeld in een 4:3 frame.
 
Inderdaad Discovery World als je Discovery Channel aanklikt.
 
Terug
Bovenaan