Nieuw: REVOLT TV en andere wijzigingen per 1 november bij Ziggo

Hiphopzender Revolt start met Nederlandse versie

Hiphopzender Revolt start op 1 november 2019 in Nederland en zal al eerste via het kabelnetwerk van VodafoneZiggo te zien zijn. De Amerikaanse zender van Sean Combs oftewel Puff Daddy start daarmee voor het eerst buiten de Verenigde Staten. Het gaat initieel om een soft launch waarbij de Amerikaanse versie van de zender met 6 uur vertraging integraal bij Ziggo zal worden vertoond. In januari 2020 is het de bedoeling dat de zender zal worden omgevormd tot een Nederlandse versie met Nederlandse programma's. Ook is een Vlaamse versie gepland en verkent het kanaal mogelijkheden naar verdere expansie in Europa. Revolt bestaat sinds oktober 2013 in de Verenigde Staten.

Lees verder (Bron: Nederlands Media Nieuws): https://nederlandsmedianieuws.nl/TV...c&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork
 
Ziggo heeft ondertussen weer van alles aangepast in de zenderwijzigingen. Zo zijn er nu twee datums van wijziging. Op 31 oktober en 1 november. TV 538 is aangepast naar pakket Movies & Series XL. Stond verkeerd als pakket TV Standard. Bij TV 538 en REVOLT TV staan ook niet meer de SD kanalen (955 en 956) vermeldt waarop ze straks ook te ontvangen zijn. Neem aan dat ze nog steeds in HD doorgegeven gaan worden. Film1 staat niet meer als uitbreiding van Ziggo Go.

Zie de zenderwijzigingen: https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/zenderwijzigingen

TV 538 komt zo te zien niet in HD beschikbaar want op kanaal 955 zit nu Cartoon Network. Cartoon Network is nu onderdeel van het TV Standaard pakket. Dit was Movies & Series XL. (Cartoon Network HD op kanaal 307 en Cartoon Network SD op kanaal 955.)

Op dit moment heeft Ziggo de zender Cartoon Network nog niet goed staan. De HD versie van Cartoon Network staat op kanaal 955 i.p.v. kanaal 307.

Update: Cartoon Network HD staat nu weer goed op kanaal 307 en SD op kanaal 955.
 
Laatst bewerkt:
Kleine aanvulling, ook gepost in het andere topic:

Naast dat Cartoon Network HD aan TV Standaard is toegevoegd, wordt Cartoon Network SD toegevoegd aan Kabel TV, te bekijken dus zonder smartcard. CN SD is vanaf vandaag weer opgenomen in het zenderaanbod, deze was verdwenen na de opwaardering naar HD.
 
Cartoon Network SD is gecodeerd dus maakt ook alleen deel uit van TV Standard. Hier staat de HD versie inmiddels ook op 307 en de SD versie op 955.
 
Dat zal vast een foutje zijn. Er staat een coderingsvlagje bij en in de berichtgeving staat ook TV Standard en geen Kabel TV :-X

Vanaf 31 oktober beschikbaar voor alle klanten met een TV Standaard abonnement.
 
Het gehele TV Standard pakket is zowel in SD als HD beschikbaar. Kennelijk zijn er nog SD-only boxen in omloop?
 
Dat zal vast een foutje zijn. Er staat een coderingsvlagje bij en in de berichtgeving staat ook TV Standard en geen Kabel TV :-X

De berichtgeving gaat over Cartoon Network HD, deze is verhuisd van M&S XL naar TV Standaard. Er wordt ook nergens gerept over de toevoeging van CN SD in de berichtgeving van Ziggo, maar toch is dit kanaal toegevoegd. Vooralsnog staat hij er ongecodeerd op.

Andere wijziging, VICELAND wordt per 1 November VICE tv.

Het gehele TV Standard pakket is zowel in SD als HD beschikbaar. Kennelijk zijn er nog SD-only boxen in omloop?

Dat zegt niet zoveel, van het gros van de TV Standaard dubbelkanalen zijn de SD varianten ongecodeerd te zien via Kabel TV. Uitzonderingen zijn SBS9, History, BBC First, 24 Kitchen, ID, Viceland en Xite. Dat zijn er 7 van de 37. Het een sluit het andere niet uit.
 
Laatst bewerkt:
Nu bij Kabel TV (Netwerk ID (0)4444):

307. Cartoon Network HD
955. Cartoon Network

Maar...voor de HD variant is een smartcard nodig !?
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan