• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Niet alle programma's worden opgenomen.

Rob D

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 feb 2007
Berichten
906
Ik heb een Philips HD-DVR en het valt me op dat niet alle programma's die ik via de programmagids van de decoder inprogrammeer worden opgenomen.
Gisterenavond was dat ook weer het geval.
Ik had Boer zoekt vrouw ingeprogrammeerd op NL1 HD (deze is wel opgenomen) en De Oorlog op NL2 HD (deze is niet opgenomen).
's-Middags bij het inprogrammeren stonden ze beide in de op te nemen lijst (zonder conflictmelding)
Toen ik gisterenavond laat thuiskwam bleek alleen NL1 HD opgenomen en NL2 HD was niet opgenomen, maar stond ook niet meer in de lijst.
Wat kan hier de oorzaak van zijn?
Dit euvel is bij mij vaker voorgekomen, maar dat is alweer een tijdje geleden.
NB. Weet iemand of De Oorlog nog een keer wordt herhaald?
Ik weet wel dat ie op uitzending gemist staat, maar ik wil 'm graag op de harde schijf bewaren.
 

Robert Koopman

Quality Member
Lid geworden
29 aug 2007
Berichten
11.500
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
"De Oorlog" is misschien via Geschiedenis24 nog te bekijken?
Daar zou ik het tenminste wel verwachten.

Dat niet goed opnemen met de Philips HD, kan dat regio gebonden zijn?
Ik lees er uiteraard wel vaker over maar ik heb, gelukkig, die problemen niet met mijn box.
Ik neem erg veel op en heb het nog niet mee mogen maken.
 
P

Phr3ak

Ik denk ... Dat als je lang genoeg wacht, dat die serie gewoon uitkomt als DVD-box ;)

Iets, wat ik wel graag zou wil hebben, is een goeie serie! :)
 
Topicstarter
Topicstarter
Rob D

Rob D

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 feb 2007
Berichten
906
davy16 zei:
jou box is misschien gaan update???


Vervolgens gaan de Opnames die gepland staan weg
Wel vreemd dat NL1 HD (Boer zoekt vrouw) dat op vrijwel hetzelfde tijdstip werd uitgezonden wel werd opgenomen.
 

Roekie

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 okt 2009
Berichten
47
Omdat de Philips HDTV DVR 3 tuners aan boord heeft, kun je 1 programma bekijken en twee andere kanalen opnemen. Over deze optie ben ik uitermate tevreden.

Ik heb problemen met de synchronisatie van beeld en geluid, maar van het beschreven euvel heb ik geen last. Ik neem regelmatig 2 programma's tegelijkertijd op. Werkt (tot op heden) naar behoren. Als dit bij u niet werkt, (meer forumleden hebben hier last van ), blijkt eens te meer, dat de Philips niet stabiel is en verschillende problemen kent.
 

Andyvie

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 jul 2007
Berichten
24
Bij mij komt dit probleem ook regelmatig voor. Het gebeurt ook compleet random lijkt het wel. Een oplossing heb ik er niet voor gevonden nog.
 

Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
15.868
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zelfde hier zelfs na 3 nieuwe, heb vanochtend maar weer gebeld en gevraagt om een Cisco(dan maar 1 tuner minder) binne 3 dagen krijg ik hem binnen.
 

Arthur29

Quality Member
Lid geworden
30 apr 2007
Berichten
4.262
Rob D zei:
NB. Weet iemand of De Oorlog nog een keer wordt herhaald?
Ik weet wel dat ie op uitzending gemist staat, maar ik wil 'm graag op de harde schijf bewaren.

Ik zie 'm net op usenet voorbij komen. Even zoeken op WOII_1_De_wraak_van_Duitsland :)