Niet aflatende spam van goede doelen

Ik ga er vanuit dat al die loterijen ‘nette’ bedrijven zijn en je niet zomaar e-mails toesturen. Je hebt in het verleden toch dan toch ergens je e-mail adres achtergelaten? Zo niet, dan zou ik nog maar eens goed het afzender adres controleren. Alle kans dat het ‘echte’ spam is die niet afkomstig is van de eerdergenoemde bedrijven.

Geloof me.... Ze weten je te vinden, en sta je eenmaal geregistreerd in hun adressenbestand dan ben je aan de beurt. Om er vanaf te komen (ook dat gaat niet zomaar) je moet daar namelijk voor bellen en dan krijg je de boodschap dat je nog 2 keer wat krijgt en dan stopt het eindelijk.

Ik werk in een verpleeghuis en daar wemelt het ook van deze zooi, want mensen gooien de folders (weten zij veel) bovenop de brievenbussen.

Zooi, zooi, zooi en nog eens zooi.... Stop met deze troep en kijk eens wat dat per jaar scheelt aan bomen en onnodige ritjes.
 
Ik kreeg opeens ook reclame van de postcodeloterij en aanverwante bedrijven.
Via de website een formuliertje ingevuld en met een paar weken was het voorbij.
Sindsdien nooit meer wat gekregen, niet per post e-mail of hoe dan ook.
M.i. gaan ze daar wel netjes mee om hoor.
 
Ik werk in een verpleeghuis en daar wemelt het ook van deze zooi, want mensen gooien de folders (weten zij veel) bovenop de brievenbussen.

Die folders daar heb je mooie nee nee of ja nee stickers voor. zitten die niet op de brievenbus dan mag daar gewoon folders in de brievenbus bezorgt worden. Niet erop of ernaast. Anders klacht indienen bij de verspreider. Vaak is dit oa Spotta En zij gaan serieus met de klanten om en nemen contact op met de bezorger of bezorgster. Ook een kwestie van opvoeden van de bewoners. andere tip zorg dat de bovenkant niet gevuld kan worden door een schuin afdak te maken zodat alles er gelijk afglijd.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan