Nextbox op Zwart

Sorry voor de late reactie,ben er vandaag even tussen uit geweest.
Het is namelijk zo,dit euvel dat de nextbox steeds vast zit is niet voor mijzelf.Een vriend van mij heeft de oogziekte glaucoom,dus als er iets met zijn nextbox is dan los ik dat vaak op.Maar ik woon niet bij hem in de buurt,dus dan is het vervelend als zijn beeld op zwart gaat.Daarom kies ik even op het Forum in.Zoals ik vanmorgen dus beschreef gaat onder het kijken naar tv zijn nextbox op zwart ,maar de mediabox blijft aan staan.En op welke knop je ook drukt de box reageert niet meer.
Dus dan zit er niets anders op om steeds te resetten.Als iemand kan helpen dan hoor ik het graag.
 
Neem even contact op met @Webcare Ziggo door middel van een pb (persoon bericht )

de next hoort niet tijdens het kijken op zwart te gaan. Zelf ook nog niet meegemaakt.
 

Bijlagen

  • 41499D14-D9B0-45D0-913C-E9A4ACCB1E11.png
    41499D14-D9B0-45D0-913C-E9A4ACCB1E11.png
    441,6 KB · Weergaven: 119
@Charly70 weet je zeker dat de Next vastloopt? Kan het zijn dat de HDMI input veranderd? Dat heb ik hier wel eens gehad bij geluid regelen met de AB.
 
Dat is gek,het komt wel overeen met het probleem van mijn vriend.Ik zal het tegen hem zeggen ,en bij vervolg van de klacht Ziggo bellen voor verdere informatie.
 
Misschien een ander probleem, maar ik had gister terwijl ik een opname zat te kijken dat alles op zwart ging. Na gedwongen reset van de box moest ik weer vanaf het begin kijken.....
 
Heb sinds vrijdag ook een next en had het probleem dat bij het opnieuw aanzetten er geen beeld meer was. Oplossing was stand op hoog zetten.
 
Ook bij mij het probleem, dat ik op de standen normaal en eco bij het opstarten van de de next, geen beeld krijg op mijn tv. Wel de programmagids, geluid, maar geen beeld. In de stand hoog, werkt alles wel naar behoren. Wel eerst de box uitschakelen en opnieuw opstarten. Hopelijk is dat binnenkort verholpen in een nieuwe update.
 
Terug
Bovenaan