• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Nextbox op Zwart


Topicstarter
Topicstarter
C

Charly70

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2019
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Sorry voor de late reactie,ben er vandaag even tussen uit geweest.
Het is namelijk zo,dit euvel dat de nextbox steeds vast zit is niet voor mijzelf.Een vriend van mij heeft de oogziekte glaucoom,dus als er iets met zijn nextbox is dan los ik dat vaak op.Maar ik woon niet bij hem in de buurt,dus dan is het vervelend als zijn beeld op zwart gaat.Daarom kies ik even op het Forum in.Zoals ik vanmorgen dus beschreef gaat onder het kijken naar tv zijn nextbox op zwart ,maar de mediabox blijft aan staan.En op welke knop je ook drukt de box reageert niet meer.
Dus dan zit er niets anders op om steeds te resetten.Als iemand kan helpen dan hoor ik het graag.
 
Topicstarter
Topicstarter
C

Charly70

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2019
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hoi piente bedankt voor de tip ,ga even kijken
 

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
867
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@Charly70 weet je zeker dat de Next vastloopt? Kan het zijn dat de HDMI input veranderd? Dat heb ik hier wel eens gehad bij geluid regelen met de AB.
 
Topicstarter
Topicstarter
C

Charly70

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2019
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Dat zou zo maar kunnen,waar komt dit door?
 

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
867
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dat zou zo maar kunnen,waar komt dit door?
Geen idee gebeurde gisteravond hier weer. Wilde het geluid wat zachter zetten beeld op zwart.... HDMI bron van receiver veranderd en er was weer beeld......
 
Topicstarter
Topicstarter
C

Charly70

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2019
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Dat is gek,het komt wel overeen met het probleem van mijn vriend.Ik zal het tegen hem zeggen ,en bij vervolg van de klacht Ziggo bellen voor verdere informatie.
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.456
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Misschien een ander probleem, maar ik had gister terwijl ik een opname zat te kijken dat alles op zwart ging. Na gedwongen reset van de box moest ik weer vanaf het begin kijken.....
 

jochem6450

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 jul 2006
Berichten
73
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Heb sinds vrijdag ook een next en had het probleem dat bij het opnieuw aanzetten er geen beeld meer was. Oplossing was stand op hoog zetten.
 

Revalk

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 okt 2019
Berichten
2
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ook bij mij het probleem, dat ik op de standen normaal en eco bij het opstarten van de de next, geen beeld krijg op mijn tv. Wel de programmagids, geluid, maar geen beeld. In de stand hoog, werkt alles wel naar behoren. Wel eerst de box uitschakelen en opnieuw opstarten. Hopelijk is dat binnenkort verholpen in een nieuwe update.