• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Next afstandbediening koppelen aan Toshiba TV


shadin

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 dec 2008
Berichten
15
Sinds verleden week de Next ontvanger ontvangen. Helaas krijg ik de afstandbediening niet aan onze (nog geen jaar oude) Toshiba TV gekoppeld.

Al meerdere malen geprobeerd te koppelen. Hij zegt direct dat er een Toshiba TV is aangesloten maar functie toetsen doen het niet. Ook naar andere types laten zoeken.
Ziggo vindt het ook vreemd omdat dit automatisch zou moeten gaan. Vandaag een nieuwe afstandbediening ontvangen maar hetzelfde resultaat.

Heeft iemand hier ervaring mee of moet ik hier maar mee leven...
 
Topicstarter
Topicstarter
S

shadin

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 dec 2008
Berichten
15
Dank je voor je reactie. De helpdesk kwam er totaal niet uit... Uiteindelijk een universele ab gehad, bleek nog niet met Next om te kunnen gaan. Wel diverse codes geprobeerd maar werkte nog niet.

Laat ik nu de HDMI kabel even losgehaald hebben, daarna nogmaals de ab geselecteerd aan de hand van het type nummer van de tv, krijg ik een vreemde melding dat de server van Ziggo niet te benaderen is. Nogmaals en de zelfde melding, de derde keer koppelde hij wel en verdorrie, de volume toetsen werken. Vraag niet hoe het kan maar ik profiteer ervan. Opgelost maar vraag niet hoe.