Netflix stopt 1,5 minuut voor einde van een film/serie


In software-update 4.31 zit namelijk een wijziging waarvan we het vermoeden hebben dat die ook de onderliggende oorzaak van dit probleem oplost. Omdat we het probleem niet zelf kunnen reproduceren hebben we dit niet met zekerheid kunnen bevestigen. Software-update 4.31 wordt gefaseerd uitgerold, zie ook dit topic.

In de nacht van 19 op 20 april zijn Noord-Brabant en Limburg eerst aan de beurt. Het kan maximaal drie dagen duren voordat de box de update heeft ontvangen. De rest van Nederland volgt op 28 april.
Aha dat topic ha dik niet gelezen. Wel raar dat ze dat dan niet bij de 4.31 logs melden. Ik denk en hoop dan dat dit probleem is opgelost in 4.31 want ik zie het niet meer. Ben benieuwd in welke software versie het dan weer terug gaat komen ::)
 
Hier ook dat probleem. Ik heb laatst een serie gebinget en bij elke aflevering hetzelfde probleem. Laatste anderhalve minuut kijk ik in stukjes van zo'n 10 seconden per keer. Vervelend.
Ik zie hier dat men er wel mee bezig is... Ben benieuwd of we binnenkort normaal kunnen kijken.
 
Hier hetzelfde maar alleen bij de eerste aflevering van Trailer Park Boys die we die dag kijken. Alle afleveringen erna lopen normaal door. Dit fenomeen doet zich sinds ongeveer een maand voor. Bij andere series komt het niet voor.
 
Hier ook hetzelfde. Geen problemen op de iPhone en iPad. Laatste week kijken we de laatste 2 minuten via de iPad. Terugkijken via de tv wordt echt onmogelijk gemaakt. Eerst konden we de laatste 2 minuten nog terugkijken, nu schiet ie steeds weer naar de volgende aflevering elke 10 seconden.
Automatisch volgende aflevering uitzetten heeft geen effect.
 
Zelfde probleem met de Next, heel irritant. En teruggaan naar de aflevering om laatste 2 minuten opnieuw te kijken lukt inderdaad ook niet meer, want je vliegt er iedere keer weer uit.
 
Met netfilx app op de apple tv heb ik geen probleem en ook niet op de ipad streamend naar de chrome cast.
Dan loopt de serie gewoon netjes af.
Moet dus wel aan de next box en dus ziggo liggen. Alsjeblieft doe er wat aan ziggo!
Via de laptop of iPad idd geen probleem als ik Netflix kijk. Wel via de tv en dus ziggo modem ja.....
Laat ze er maar snel wat aan doen!!! Ziggo??
 
Terug
Bovenaan