Nederlandse tv kijken op vakantie!?

DaanDouquefan

Forum Gebruiker
Berichten
5
Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen met mijn vraag. Deze zomer gaan mijn vrouw en ik op vakantie, maar s'avonds willen we graag Nederlandse TV kijken aangezien ik in Italië dat niet kan zien. Hoe doe ik dit? Want ik heb wel al een beetje gezocht naar mogelijkheden, maar heb er eerlijk gezegd niet veel verstand van. Ik kwam iets tegen op VPNgids.nl over nederlandse tv kijken in het buitenland. Maar ik heb geen idee hoe ik dat precies moet opzetten.

Hopelijk kan iemand me helpen hiermee.
 
En als je camper had lijkt me satelliet normaalste, maarja dat had je dan wel geweten ook.
 
Zorgen dat je databundel wat groter is dan normaal en gewoon lekker met een tablet kijken, desnoods met je eigen telefoon als hotspot. Gewoon met de Ziggo Go-app. Vorig jaar hadden wij bij elkaar 10GB verbruikt met TV kijken in Italië. Lijkt veel, maar omdat we van de telefoon een persoonlijke hotspot maakten, concludeerde de app dat de wifi-verbinding tussen deze en de iPad uitstekend was en we de beelden in hoge kwaliteit konden bekijken.
 
De F1 moet wel bekeken kunnen worden (en dan is vaak Spa-Francorchamps) en dan 2x 2 uur kijken vanuit het bubbelbad op het balkon terwijl men in Italië toch hun rust houdt... niets mis mee. En ja, we hebben ook TV op de slaapkamer. Sex duurt echt niet de hele nacht... kom maar weer :brullen:
 
Je kunt op die tv toch ook een natuurfilmpje kijken en dan gaan voor de tweede ronde? :brullen:

Maar voor TS: gewoon de ZiggoGo app en dan casten naar de tv. Zeer goed beeld ook bij een goede verbinding.
In Italië ook geen vpn nodig.
 
Tegen de avond zie ik meestal dubbel op vakantie, heeft geen nut tv kijken dan @CreativeS ;)
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan