• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

NAS aan Technicolor TC7210 hangen


Jeroen1771

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2018
Berichten
4
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Laatste update:
Gisteren externe hdd geformatteerd naar ext3 met easeus partition master (aomei gaf me deze mogelijkheid niet!?) en aan de modem gehangen, usb stick die nog steeds in de usb instellingen van de modem als approved device stond verwijderd en de hdd toegevoegd als device en daarna als approved deviced, read en write instellingen aangepast. Hierna modem en pc gereset.
Ziggo-nas werd weer zichtbaar in mijn pc bij netwerk als een aangesloten pc.
Deze zonder problemen kunnen openen en bestandjes (die ik erop had gezet bij wijze van test) waren weer zichtbaar, maar wederom geen schrijf rechten, wel lees rechten. Dit maar even zo gelaten. Vanmorgen was de Ziggo-nas weer verdwenen uit het netwerk overzicht op mn pc. Modem dus maar weer gereset. Nu weer zichtbaar en met schrijf rechten :)
Echt super blij, er zit dus echt een super vertraging in het modem bij verandering van instellingen. Maar het belangerijkste is dat het nu werkt.
 

Jeroen1771

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2018
Berichten
4
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Zo, weer een paar dagen later toch weer problemen met schrijven naar de externe hdd die ik aan modem had gekoppelt.
Ik krijg i/o errors en berichtjes dat ik geen schrijf rechten heb. Met veel pijn en moeite de schrijf weer terug geformatteerd naar ntfs en diverse scans gedaan om uit te sluiten dat er een fout op de schijf zou zitten. Dit is inmiddels uitgesloten en de schijf is 100 % gezond verklaard. Ik ga maar weer van voren af aan proberen.