Naar aanleiding van het topic "Zenderoverzichten digitale R&TV"

Eurosport 2 HD en Motorsport TV HD vallen voortaan onder het Ziggo Sport Totaal pakket ipv Movies & Series XL?
 
Hoezo?

Het is inderdaad wel een beetje vreemd dat er sportzenders in het Movies & Series XL pakket zitten. Het zou logischer zijn als ze (ook) in het Sport Totaal pakket zouden zitten.
 
Laatst bewerkt:
Omdat ze in de PDF met het zenderoverzicht niet onder Movies & Series XL staan maar meer onder Ziggo Sport Totaal.
 
Niet helemaal. De pakketnaam is Ziggo sport totaal, hiermee doelende op de Ziggo sportzenders.

Dat ze in het pakket Movies en Series XL is gezien de naam wel vreemd, echter heeft al jaren moeite met de naamgeving en inhoud van hun pakketten.
Persoon lijk zou ik deze dan ook opsplitsen in Brits, Duits Belgies, Sport. etc en niet meer zenders opsplitsen van eurosport 1 in standaard en eursport 2 in premium. Dan zijn zenderlijsten veel makkelijker te maken.
Maar goed dat zal commercieel niet haalbaar zijn. Maar goed ik begin nu off topic te raken

Antwoord op bericht van core
 
Het is gewoon vergelijkbaar met een pluspakket... een pakket met extra zenders. Als het beestje maar een naam heeft. Ziggo Sport Totaal is een zenderpakket op zich, daar hoort geen zender van andere makelij in te zitten. Dan had het wel een algemeen spotpakket geweest.
 
Die PDF met het zenderoverzicht van Ziggo is alles behalve duidelijk wat waar onder valt.
Ze proberen het met lege regels duidelijk te maken, maar dat mislukt.
 
Ik weet wat het Ziggo Sport Totaal pakket inhoudt. Heb het immers al járen.. Al sinds het Sport 1 tijdperk. Maar die PDF is inderdaad niet heel duidelijk zo.
 
De volgende SD kanalen zijn in ieder geval in regio Gelderland niet meer aanwezig en staan nog wel in het zenderoverzicht:
967 Ziggo Sport Voetbal
993 Ziggo Sport Golf
994 Ziggo Sport Racing
 
ik zie bij de overzichten dat je kanaal 49 overslaat, en kanaal 50 "ONS" als opmerking hebt staan (net als bij de andere lokale) Doorgifte afh. van woonplaats..
 
Terug
Bovenaan