Na de Formule 1 raakt Ziggo ook de uitzendrechten van de Premier League kwijt

Status
Niet open voor verdere reacties.
De grap is dat Viaplay wel degelijk met Ziggo en KPN onderhandelt over zenderdoorgifte aldus Chris Woerts. Dit had ik al eerder begrepen. Het werd hier nog zo stellig ontkent…
 
als viaplay straks een streaming dienst word. zijn de wedstrijden dan wel live. streaming diensten maken toch gebruik van een buffertijd ik kijk wel eens darten via videoland en nba wedstrijden via de nba app op tv die lopen ook ongeveer een twee minuten achter met de live uitzending.
 
Via de Next box loop je al vertraging op en ook via elke IPTV box. Op COAX heb je ook een klein verschil, maar due is lang niet zo groot als bij een app. Ik verwacht dat Ziggo de wedstrijd ook doorgeeft. Ziggo Sports en Viaplay konden wel eens een deal maken om de apps samen te verkopen voor 20 euro ipv 15 euro per abonnement.

Ik kreeg een enquete via Delta die wel erg in die richting gaat. Maar ik kan nu al zeggen dat ik max 15 euro betaal en niet meer wil betalen voor Ziggo Sports in wat voor vorm dan ook!

Ziggo Sports heeft geen sporten die me interesseren verder in 2022. Dus opsodemieteren met een combideal!
 
als extra heb ik ook iptv op een magbox zit zeker 2 minuten verschil tussen de live uitzending.maar dat jij zegt dat er ook verschil op de nextbox coax is kan ik niet plaatsen.
 
Digitale televisie heeft een aantal seconden vertraging tov analoog. Dat was vroeger duidelijk te merken bij voetbal, je liep achter bij de buren. Tegenwoordig kijkt natuurlijk niemand meer analoog en is het bij iedereen anders.
 
@Pietlut Heb jij al Viaplay, is het een aanrader?
Nee..denk wel dat ze wat te bieden zullen hebben.
Heb het idee dat ze ook meerdere sporten zullen aanbieden en wie weet wat nog meer en dat het gewoon ook bij Ziggo te zien zal zijn.
Het is nog effe afwachten tot voor iedereen duidelijkheid mag komen.
 

Aardverschuiving in F1: Olav Mol verdwijnt na dertig jaar als vaste commentator​



Gaat erg saai worden als die 2 gaan commenteren. Heb wel eens naar Eurosport gekeken, wat ongelooflijk saai!!!! Misschien nog kijken met geluid uit, maar zeker niet achter de betaalmuur. WIJ WILLEN OLAF!!!

 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan