• Welkom op het Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door klanten van Ziggo
    Registreer je direct en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies.

Na de Formule 1 raakt Ziggo ook de uitzendrechten van de Premier League kwijt


rick70

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 feb 2008
Berichten
1.217
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo

Weer domper voor Ziggo: Viaplay haalt ook rechten Premier League binnen​

De Premier League, de Engelse voetbalcompetitie, is vanaf 2022 te zien via streamingplatform Viaplay. Eerder verzekerde de Nordic Entertainment Group, oftewel de NENT Group, zich al van de uitzendrechten van de Formule 1, het darts en de Duitse Bundesliga.

Bron AD: https://www.ad.nl/buitenlands-voetb...t-ook-rechten-premier-league-binnen~a5829d89/
 

Sample

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2017
Berichten
480
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Ziggo gaat langzamerhand alles verliezen... en NENT kan een enorme pokke kies-de-woord-maar-uit tik uitdelen door achter HBO aan te gaan... zelf hoop ik dat dat gebeurd of dat HBO Max los beschikbaar komt..
 

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
1.039
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Wel jammer vond het wel makkelijk om via je mobiel abbo een 'gratis' pakket te hebben zodat ik wel eens een wedstrijd op kon zetten.
Nu ga ik geen apart abbo afsluiten voor PL,BL en F1 tenzij de prijs echt heel laag is. Maar eens kijken in 2022 wat de aanbiedingen gaan zijn voor F1 en voetbal. Dat en andere sporten zijn de enige dingen die we echt live kijken, de rest van Tv kijken we toch amper live, series en films gaan via NF etc. Dus de noodzaak voor 100+ zenders is hier langzaam aan het verdwijnen.
Wordt de keus voor een andere aanbieder Internet/TV misschien ook wat makkelijker voor ons omdat ik deze extra's het wel waard vond om te blijven. Maar nu er zoveel interessante lineaire TV achter een decoder verdwijnt moet ik maar eens goed gaan rondkijken.