• Welkom op het Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door klanten van Ziggo
    Registreer je direct en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies.

Modem in bridge

Vraag

mareems

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 sep 2009
Berichten
12
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Hoe lang gaat het duren voor Ziggo het modem in bridge kan zetten?
2 keer een aanvraag gedaan, reactie binnen 24 uur wordt uw aanvraag in behandeling genomen
eerste aanvraag was u 24-09-2021
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.953
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Ze kunnen het tijdens het gesprek doen als je belt. (Niet de vaste ziggo lijn gebruiken, want die valt even weg door de reboot)
 
Topicstarter
Topicstarter
M

mareems

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 sep 2009
Berichten
12
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Bedankt,maar ik heb geen mobiel is mij te ingewikkeld ben 75 vandaar mijn vraag ik dacht dat jullie iets voor mij konden betekenen
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
9.102
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
In welke plaats woon je? Als dit vroeger UPC gebied was, dan kun je het modem ook zelf in bridge mode zetten door in te loggen op het modem.
 

retep_

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
784
Digitale Televisie
  1. Ziggo
waarom wil je dat ding in bridge ? je vind een mobiel te ingewikkeld, maar vraagt hiermee wel iets dat toch iets verder gaat kan kunnen omgaan met een mobiel.