Mediabox XL nieuwe software

Heb jij de nieuwe Mediabox XL software update al ontvangen?


  • Totaal aantal stemmers
    99
Tuurlijk, geef dat virus maar de schuld, wel een makkelijk antwoord ;)
Die helpdesk medewerker bedoeld natuur een software virus. ;)
Hoe dan ook, wedden om een kratje bier dat dat ding er nooit komt? Eens een gedrocht, altijd een gedrocht.
 
"De harde schijf van de Mediabox XL wordt niet helemaal uitgeschakeld en er is geen noemenswaardig verschil in verbruik of lawaai."

Met andere woorden, we kunnen van ziggo gewoon blijven aanmodderen met een stroomvretend, lawaaiig pokkeding. Alsof er helemaal geen klimaatcrisis bestaat.
Hoe zit het met jullie verantwoordelijkheidsgevoel? Cashen en verder niks?
Dit valt me echt weer vies tegen. Na alle aankondigingen van dit plan had ik toch echt verwacht dat er minimaal iets zou worden gedaan aan deze behoorlijk storende factoren!
Dus voor de kat z'n vioolsnaar geduldig zitten wachten tot Ziggo met de toegezegde verbeteringen zou komen! Bah!! Wat een slap gedoe...

Vergeten: bron van citaat.
 
Laatst bewerkt:
Is zo’n harde schijf dan wel op afstand uit te schakelen? Volgens mij is de enige optie: naar de klant toe, apparaat open schroeven, stroomkabel naar de harde schijf lostrekken en apparaat weer dicht schroeven. En dat 1.000.000 keer.
ik had zelf altijd het idee dat het geluid toch vooral van de fan kwam en stroomverbruik van die harde schijf zal ook maar een klein percentage zijn. Alle beetjes helpen natuurlijk maar het lijkt me praktisch gezien niet reeel.
 
De harddisk is prima in standby te zetten en dan is als het ware uit. maar het kan zijn dat ze hdd voor sommige opslag gebruiken en in een later stadium helemaal in standby laten, er zullen vast nog wel patches komen op de huidige software update.
 
Terug
Bovenaan