Mediabox XL word aangepast


Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
816
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Coax blijft toch gewoon aangesloten op de box. Ik zie geen reden waarom netflix niet meer zou werken via coax, tenzij met de upgrade de netflix app (kanaal 150) verwijderd wordt. Voor kanaal 150 is geen internet nodig, alleen coax.
 
Laatst bewerkt:

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
923
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Is alweer lang geleden dat ik de HBXL had en na een tijd hebben we ook een aparte modem gekregen om zo problemen te voorkomen en vanuit de modem ha dik een kabel naar de HBXL liggen.
Ik denk dat coax alleen niet voldoende gaat zijn voor Netflix on demand etc. en dat je de Horizon dan ook aan het netwerk zal moeten hangen via een kabel. Maar zeker ben ik er niet van..... @Anne-Ziggo??
 

Dokie

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 sep 2008
Berichten
406
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Bij de next is de coax voor live-tv en voor de rest heb je internet nodig. Dus ik verwacht dat dat voor de HBXL ook zo is. Je moet dus via wifi of ethernet een verbinding hebben.
 

michieldejong

Quality Member
Lid geworden
17 aug 2009
Berichten
1.511
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@xray79 dat zegt hij toch hier?
Bij deze upgrade van de software heb je een los modem nodig en moet je de Mediabox XL gaan verbinden met je modem via kabel (voorkeur) of wifi.
Overigens kan dit nog best vervelend zijn als je box ver weg staat van je modem en je wifi slecht is en je geen kabel hebt liggen. De upgrade is verplicht.
 

Dokie

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 sep 2008
Berichten
406
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Als je nu het modem van de box gebruikt, zul je het losse modem er naast kunnen zetten. Dus dat lijkt mij geen probleem om bekabeld aan te sluiten.
 

Webcare Ziggo

Webcare Ziggo
Lid geworden
24 jan 2017
Berichten
1.005
Bij deze upgrade van de software heb je een los modem nodig en moet je de Mediabox XL gaan verbinden met je modem via kabel (voorkeur) of wifi.

Dag iedereen, ik moet helaas een rectificatie geven met betrekking tot het bovenstaande want dit betreft verkeerde informatie. Na deze upgrade van de software is er geen los modem nodig. Als je een geconsolideerde situatie hebt met alleen de Mediabox XL blijft dat zo en zul je geen los modem ontvangen van ons. Kort samengevat: het modem in de Mediabox XL blijft dus werken.