Mediabox XL word aangepast


michieldejong

Quality Member
Lid geworden
17 aug 2009
Berichten
1.511
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Tsja, lijkt er toch op Ziggo het voor elkaar krijgt. Had ik ook niet verwacht. Nu is wel duidelijk waarom EdmondVS het forum heeft verlaten, hij wou dat kratje natuurlijk niet verliezen.
De kans lijkt me wel groot dat het hier op het forum weer wat drukker gaat worden met klagende gebruikers :-X
 

BartV

Product Tester
Lid geworden
11 okt 2012
Berichten
496
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
"De harde schijf van de Mediabox XL wordt niet helemaal uitgeschakeld en er is geen noemenswaardig verschil in verbruik of lawaai."

Met andere woorden, we kunnen van ziggo gewoon blijven aanmodderen met een stroomvretend, lawaaiig pokkeding. Alsof er helemaal geen klimaatcrisis bestaat.
Hoe zit het met jullie verantwoordelijkheidsgevoel? Cashen en verder niks?
Dit valt me echt weer vies tegen. Na alle aankondigingen van dit plan had ik toch echt verwacht dat er minimaal iets zou worden gedaan aan deze behoorlijk storende factoren!
Dus voor de kat z'n vioolsnaar geduldig zitten wachten tot Ziggo met de toegezegde verbeteringen zou komen! Bah!! Wat een slap gedoe...

Vergeten: bron van citaat.
 
Laatst bewerkt:

michieldejong

Quality Member
Lid geworden
17 aug 2009
Berichten
1.511
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Is zo’n harde schijf dan wel op afstand uit te schakelen? Volgens mij is de enige optie: naar de klant toe, apparaat open schroeven, stroomkabel naar de harde schijf lostrekken en apparaat weer dicht schroeven. En dat 1.000.000 keer.
ik had zelf altijd het idee dat het geluid toch vooral van de fan kwam en stroomverbruik van die harde schijf zal ook maar een klein percentage zijn. Alle beetjes helpen natuurlijk maar het lijkt me praktisch gezien niet reeel.
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.577
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
De harddisk is prima in standby te zetten en dan is als het ware uit. maar het kan zijn dat ze hdd voor sommige opslag gebruiken en in een later stadium helemaal in standby laten, er zullen vast nog wel patches komen op de huidige software update.