Mediabox XL nieuwe software

Heb jij de nieuwe Mediabox XL software update al ontvangen?


  • Totaal aantal stemmers
    99
Ik schrik een beetje van de uitkomst van de stemming.

12% heeft de nieuwe software, terwijl ik het al vanaf eind oktober/begin november op de box heb staan. (De upgrade die die vervloekte horizonbox een turboboost geeft, qua performance in gebruik.)

Met de oude software had ik een gedrocht van een apparaat in huis, en de nieuwe software is nog verre van perfect, maar we hebben voorlopig iets dat werkt, zolang niemand de stekker uit internet trekt.
 
Zijn er gebruikers die last hebben van het terugspringen van het ingestelde Dolby Digital signaal wat terug springt naar PCM? Tijdstippen, uitzendingen en zenders maakt dan niet uit en ja, het zijn natuurkijk wel uitzendingen die Dolby Digitaal meezenden.

Mijn set-up|

Sony KD-65XD7505 (Scherm) v6.7140
Sony STRDN1080 (Receiver)
Samsung SMT-G7401(Mediabox XL)

Ben net van het gedrocht NEXT af...
 
Klopt het dat je met de nieuwe software geen radiozenders meer kan oproepen bv 801 en dan optisch kan beluisteren via een versterker? Ik zie enkel een radio app en dat zappen moet dan via de tv.
 
Op de Mediabox Next hebben de radio zenders geen kanaalnummer.
Je moet de Radio App gebruiken.

Met stembesturing:
Zeg "radio" en de Radio App wordt opgestart.
En/of noem de naam van de radio zender.
TV hoeft dus in principe niet aan. Druk op de microfoon button en zeg "radio" en dan bijv "npo radio1" of zeg gelijk "npo radio 1"
 
Laatst bewerkt:
Dat werkt bij de meeste zenders. Is leuk maar had graag de kanaalnummers weer op het scherm. Even omhoog of omlaag zappen bij radio kan niet meer zonder de tv aan.
 
Ik heb de brief gekregen dat ik binnenkort de upgrade op m'n ouwe piepende, krakende XL kan verwachten.
Nu heb ik een vraag over de zogenaamde kijkersprofielen. Kun je daarin de 'Dit vind jij leuk' onzin uitschakelen? Ik vind het prettig als ik ondertitelingsvoorkeuren etc goed kan instellen, maar ik wil geen programmakeuze opgedrongen krijgen. Ik heb dat altijd een van de meest irritante eigenschappen van Netflix gevonden, al die 87% overeenkomst met eerder bekeken blabla zooi. Ik wil helemaal niet altijd meer van hetzelfde zien!
Ziggo kirt over 'meer persoonlijke ervaringen'... maar ik wil niet in een bubble!
 
Vandaag de upgrade gehad en is even wennen. Wat ik wel vervelend vind ik heb paar proefopnames gedaan en makkelijk is wel hij schiet wel meteen door naar soort van begin van program wat je dus eigenlijk opneemt maar in ander was die veel te ver door geschoten en als dan aanvink van begin af af spelen dan begint die dus weer op verkeerde punt zeg maar. Heb handmatig achteruit moeten spoelen op uiteindelijk wel bij het echte begin te belanden. Is dit normaal of zo.
 
Ik heb de Mediabox XL waarop nu een extra app zit, waarmee ik o.a. een 8-tal franse zenders kan kijken. Blijft deze behouden na de update of kan ik die opnieuw aanvragen?
 
Terug
Bovenaan