Mediabox omruilen voor Next

jank

Forum Gebruiker
Berichten
440
Ik weet dat de gratis ruilactie voorbij is. En dat alleen in een duur pakket de Next nog verkrijgbaar is. Zover mijn info juist is.
Maar ik heb ook recent gelezen dat je de XL kunt omruilen voor een Next, moet er wel 20€ worden betaald en je abonnement gaat met 50 cent per maand omhoog. Klopt dit verhaal?
Deze mogelijkheid vind ik vooralsnog niet terug op de site van Ziggo.
 
Je krijgt de Next alleen nog als je een Max pakket neemt (met Internet Complete, via telefoon te bestellen, of Internet Max)
 
Gratis was het niet, 20 euro kosten betaald en 50 cent duurder. En nu alleen bij het duurste abonnement en nog steeds niet gratis omruilen.
 
Omruilen is een verkeerd woord. Je gaat een nieuw abonnement aan en betaalt 19,95 activatiekosten en de prijs van het pakket is 0,50 euro hoger (mocht alleen de box verschillen).
 
Dank voor je antwoord.
Inderdaad zou het alleen om een andere box gaan. Overige blijft ongewijzigd.
 
Zo ging het in het begin... het is nu echt alleen nog bij dat andere duurdere pakket. In ieder geval voorlopig? Zie de andere topics.
 
Ik weet voldoende. Blijf voorlopig bij de XL. Ook al lopen er speculaties over aanpassingen van deze Mediabox. We wachten af!
 
het is nu echt alleen nog bij dat andere duurdere pakket. In ieder geval voorlopig?

Juist. En aangezien er 'voorlopig' ook nog geen TV Only mogelijk is met de Next (zoals wel mogelijk was bij de Mediabox XL), gaat heel Ziggo er weer uit voor in ieder geval een jaartje. Krijgen we bij een eventuele (erg optimistisch) terugkeer ook weer korting :)
 
Het eerstvolgende pakket waar je nu de Next nog bij kunt krijgen is maar liefst €20 per maand duurder. Nu krijg je daar wel Movies & Series XL bij maar dan nog.
 
Je hoeft geen Internet Max (het kan ook met Compleet) af te nemen dus in principe is het €10 per maand duurder. Je moet dan het pakket zelf samenstellen.
 
Terug
Bovenaan