• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Mediabox Next springt naar TV signaal


pietje00

Forum Gebruiker
Lid geworden
3 feb 2011
Berichten
8
goedemiddag,
sinds 2 weken een Horizon Next in gebruik, tevreden maar heb toch een probleem.
als de Next een paar uur aan staat op de radio, springt hij spontaan naar een TV kanaal.
geen enkele logica in te vinden.
heeft hier iemand al ervaring mee en is er een oplossing?
 

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
566
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dit is een bekende bug, na 8 uur springt hij terug naar TV-signaal. Ik heb op het community forum gelezen dat Webcare dit heeft opgepakt.
 

Rob1959

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 mei 2019
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hallo beste mensen,
mijn mediabox next schakelt niet alleen de tv in maar ook mijn surround versterker.
hier zou ik toch graag zelf over willen beslissen.
weet iemand of er een instelling is in de box die dit voorkomt, tv prima maar meer niet.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
4.990
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Nee dat kan niet via de Next. Mogelijk dat je dit via je versterker wel kunt uitschakelen. Het zit in de HDMI kabel die dit doet.
 

MaxH

Product Tester
Lid geworden
16 jan 2013
Berichten
577
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Kijk maar eens op het Ziggo community forum. Daar is genoeg/veel info te vinden.
 

Rob1959

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 mei 2019
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
heb idd net in de next geprobeerd een andere versterker in te stellen in de hoop dattie hem niet vind en dan niet koppelt maar hij vind steeds de Marantz weer.
in de versterker staat de HDMI bediening al uitgeschakeld zou nu ff niet weten hoe verder ,misschien handig als er een keuze "niet koppelen"zou zijn,hoef geen gewone tv via de surround te horen.
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.372
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Ik heb dezelfde versterker en hetzelfde probleem.
De Mediabox zet de versterker aan via zowel HDMI als via infrarood van de afstandsbediening.
Eenmaal gekoppeld krijg je het er niet meer uit en blijft de versterker aan gaan, wat je ook doet.
Dit heb ik al vanaf het begin van de test gemeld maar tot op heden nog geen oplossing voor.
 

rcs

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 apr 2009
Berichten
2.430
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Heel leuk hoor die nieuwe mediabox, goed uigetest enz enz.
hou het wel lekker simpel met mijn ci module en ziggo go. voor het terugkijken, maar goed moet idereen voor zich zelf weten.