• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Mediabox Next gaat niet altijd aan.

Vraag

ronvm

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 sep 2006
Berichten
917
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Ik schakel het hele circus in één keer in met de remote control van de Mediabox. Dat werkt 9 van de 10 keer goed, maar zoals zojuist gaat alles aan behalve de Mediabox Next en krijg ik "no signal" op het scherm. Zoals beschreven, gebeurd dit vaker. Alles weer uit en weer aan via de remote control, helpt dan...dit kan niet de bedoeling zijn...komt dit iemand bekend voor wellicht?

Ik ben benieuwd
 

70ReS

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 jan 2014
Berichten
228
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hier ook wel eens last van. De boel nogmaals uit en aanzetten. Maak me er niet druk om/
 

Butanez

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 sep 2012
Berichten
150
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hier staat de next in een gesloten kast. En het hele circus wordt bediend met een Harmony One en Marmitek IR blaster in de kast. De next startte regelmatig niet op. Oplossing: De next staat altijd aan, het energieverbruik met standby stand hoog is te verwaarlozen. In de nacht gaat de next via een tijdklok 1 uur van de stroom af om eventuele updates binnen te halen. Succes
 
Topicstarter
Topicstarter
ronvm

ronvm

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 sep 2006
Berichten
917
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Druk is het woord ook niet, maar dit was een tijdje geleden beslist niet zo. Wellicht een update geweest waar deze bug in zit?
 
Topicstarter
Topicstarter
ronvm

ronvm

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 sep 2006
Berichten
917
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Klinkt vreemd, maar dat zou het ook nog wel eens kunnen zijn. Ik kan het wellicht proberen. Thanx!
 
Topicstarter
Topicstarter
ronvm

ronvm

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 sep 2006
Berichten
917
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Nou, ik heb hem gisteren maar eens helemaal uitgezet want ik keek al 10 minuten lang naar het "welkom" scherm en ook toen ik de stroom eraf had gehad bleef dat scherm maar terugkomen. Nog verder geen tijd voor gehad en heb gisteravond via de TV zelf gekeken. Vanmiddag weer eens een poging. Dan is hij lang genoeg van de stroom af geweest en anders 'vette pech' ik kan me er niet druk om maken. Dat onderneem ik wel actie richting Ziggo.
 
Topicstarter
Topicstarter
ronvm

ronvm

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 sep 2006
Berichten
917
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Ik denk wel dat het probleem opgelost is. Het was dus waarschijnlijk een batterij verhaal. Ik heb hem al zeker anderhalf jaar en inderdaad nooit de batterijen vervangen. Dank voor de tip.