• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Mediabox Next gaat geheel uit na het uitzetten


Topicstarter
Topicstarter
M

M@dman

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mei 2008
Berichten
15
Versie 4.17 hebben wij gekregen nadat hij was geïnstalleerd/geüpdate en klaar was voor gebruik dus dat is dan ook al goed.
 

Arnold

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jun 2006
Berichten
374
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Je kan m dus zonder zorgen op Eco laten staan hoor
 
Topicstarter
Topicstarter
M

M@dman

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mei 2008
Berichten
15
Daar staat hij ook op dus dat is geregeld. Het was voor mij nieuw dat hij nadat we de Next uitzette het witte lampje naar blauw ging en dat weer uitgaat na 4 minuten en de Next geheel afsluit zonder enig lampje wat nog brand en dat is nog steeds zo, blijkt zo te moeten.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.564
Maar... ook op Eco kan het blauwe lampje wel eens geheel onverwacht gaan branden voor enkele minuten. Dit kan gebeuren tijdens het contact van de box met Ziggo. Kan hè... geheel willekeurig. Schijnt opgelost te zijn met een update :smiley:
 

robjanssen

Product Tester
Lid geworden
24 jan 2006
Berichten
6.128
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Met welke update zou dat eigenlijk opgelost zijn?
Want hier blauwe het blauwe lampje nog steeds regelmatig de halve nacht.
Of komt die update "binnenkort" nog?
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.564
Sorry @robjanssen. Ik was helemaal abuis! Er zijn ook zoveel updates beloofd de laatste tijd. Het probleem met het willekeurig aan gaan van het blauwe ledje heeft totaal geen prioriteit en wordt voorlopig (binnenkort) niet opgelost, lees ik net. Dan maar hopen dat de inkt van een permanente marker lang genoeg de lichtsterkte van de led dekt :)